- Hun må beskyttes mot meg

Gal beundrer oppfordrer Selena Gomez til å skaffe besøksforbud.

FORFULGT: Selena Gomez har den siste tiden blitt forfulgt av Thomas Brodnicki, som sier han har snakket med Gud om å drepe henne.  Foto: All Over Press
FORFULGT: Selena Gomez har den siste tiden blitt forfulgt av Thomas Brodnicki, som sier han har snakket med Gud om å drepe henne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Flere kjendiser har de siste årene blitt utsatt for i overkant mye oppmerksomhet fra sinnsforvirrede personer. En av disse er popstjernen Selena Gomez (19) som den siste tiden har blitt forfulgt av Thomas Brodnicki.

«Wizards of Waverly Place»-skuespillerinnen skal være svært redd for Brodnicki og prøver nå å få besøksforbud mot mannen. Forslaget støttes fra uventet hold, nemlig av Brodnicki selv. Han har skrevet et brev til dommeren der han anbefaler å innvilge Selena besøksforbud.

- Jeg mener hun burde få besøksforbud for å hindre meg å kontakte henne. Det er det eneste som kan få meg til holde meg unna, skriver han i brevet til dommeren.

Til en politibetjent i Los Angeles skal Brodnicki ifølge TMZ  ha fortalt at han har hatt mange samtaler med Gud om å drepe den unge popstjernen.

- Selena og jeg er guds utvalgte. Min yndlingsfantasi er at hun kommer til meg og vi bor sammen, men vi tar ikke på hverandre i en hel måned, fortalte Brodnicki til TMZ tidligere i år.

Brodnicki er for tiden innlagt til mental evaluering. Gomez er sammen med sangstjernen Justin Bieber (17) og har også fått flere trusler fra kjærestens sjalu fans.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Biebers eks-kjæreste drapstruet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer