SLANKEDANS: Kirstie Alley  (midten) har tidligere avslørt at en av grunnene til at hun takket ja til å bli med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse». Foto: All Over Press
SLANKEDANS: Kirstie Alley (midten) har tidligere avslørt at en av grunnene til at hun takket ja til å bli med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse». Foto: All Over Press Vis mer

- Hun lyver om slankingen

Lege avfeier Kirstie Alleys påstander.

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere «Cheers»-stjernen Kirstie Alley har gitt begrepet «jo-jo slanking» et ansikt i USA, etter at hun de siste årene har sprettet opp og ned i vekt flere ganger.

Tidligere i år innrømmet skuespilleren at ønsket om å gå ned i vekt var en av grunnene til at hun takket ja til å bli med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» denne våren, og det er lett å se at treningen har gjort Alley lettere.

Men kanskje ikke så lett som hun selv tror.

Ifølge bladet National Enquirer har Alley tidligere hevdet at hun så langt har gått ned 35 kg, fra 115 til 80.

Men det sier treningseksperten og legen dr. Edward Jackowski er umulig.

- Hun forveksler kjolestørrelsen med skostørrelsen sin, sier han til bladet.

Dr Jackowski får støtte fra en venn av TV-stjernen, som hevder Alley også lyver om sitt sunne liv på Twitter.

Samtidig som hun hevdet at hun spiser sunt og trener jevnlig, skal hun ha blitt observert kommende ut fra soverommet på sitt hotell sent på dagen, samtidig som hun ba om ekstra store middager og bestilte dessert via roomservice.

- Selv om hun har mistet vekt, så har hun ikke vært ærlig. Flere venner av henne lurer på om hun har benyttet seg av kirurgi for å gå ned i vekt.

Kirstie Alley har foreløpig ikke kommentert kritikken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: La på seg 40 kg med vilje

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer