VAKTE OPPSIKT: Kirstie Alley forbløffet tilskuerne da hun tidligere denne måneden dukket opp i ny og slankere utgave på visningen til designeren Zang Toi. Foto: All Over Press
VAKTE OPPSIKT: Kirstie Alley forbløffet tilskuerne da hun tidligere denne måneden dukket opp i ny og slankere utgave på visningen til designeren Zang Toi. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun lyver om kjolestørrelsen

Mote-guru slår tilbake mot «Cheers»-stjernen Kirstie Alleys slankeskryt.

Publisert
SEHER.NO: «Cheers»-stjernen Kirstie Alley vakte oppsikt da hun tidligere denne måneden hevdet at hun hadde gått ned hele ti kjolestørrelser som følge av sin innsats i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse?».

- Før jeg ble med i «Dancing with the stars» kjøpte jeg en kjole i alle størrelser fra 14 til 4, og tenkte at jeg gjerne ville inn i den minste. Nå kan jeg endelig bruke den, sa Alley til TV-programmet «Entertainment Tonight» og hevdet samtidig at hun hadde gått ned mer enn 45 kilo.

Utsagnet har imidlertid fått mote-guruen Tim Gunn - kjent fra blant annet TV-programmet «Project Runway» - til å reagere.

Han hevder Alley egentlig ikke bruker kjolestørrelse fire, men åtte eller ti! Grunnen skal være at klesfabrikantene har gjort størrelsene større over flere år, for å styrke kundenes selvtillit.

- Hun lyver om kjolestørrelsen. Kirstie Alley er ikke en størrelse fire. Det er et fenomen der ute nå, som jeg kaller «forfengelighets-størrelser». Det som kalles størrelse fire er i virkeligheten størrelse seks eller åtte.

- Vi sammenlignet kjoler i samme størrelse fra 1980, 1990 og år 2000, forskjellen var på over seks centimeter bare i livvidden, sier Gunn i et radiointervju ifølge UsMagazine.com.

Selv om han tror Kirstie Alley ikke bruker størrelse fire, slik hun hevder, så understreker Gunn at han er imponert over skuespillerens nye figur.

- Hun ser fantastisk ut. Folk er for opptatt av hvordan figur andre har, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har gått ned 45 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer