I HARDT VÆR: «X Factor»-deltakeren blir beskyldt for å ha lokket gifte menn til å kysse henne, etter at hun skal ha blitt leiet inn av ektefellene deres. Foto: ITV
I HARDT VÆR: «X Factor»-deltakeren blir beskyldt for å ha lokket gifte menn til å kysse henne, etter at hun skal ha blitt leiet inn av ektefellene deres. Foto: ITV Vis mer

- Hun lokket til seg menn for penger

«X Factor»-stjernen beskyldes for å ha ødelagt flere ekteskap.

Publisert
SEHER.NO: Den britiske «X Factor»-deltakeren Kitty Brucknell (26) har imponert millioner av TV-seere med sin stemmeprakt, men ifølge The Sun er det flere menn på øyriket som ikke er like imponert over fortiden hennes.

Avisen The Sun hevder i dag at Brucknell tidligere skal ha jobbet for et detektivbyrå, som hadde som spesialitet i å sjekke om menn var utro.

- Hun lokket til seg menn for penger, og ble gjenkjent etter at hun stilte opp i «X Factor», skriver avisen.

IT-arbeideren Dabir Virdee (37) hevder Brucknell gjorde alt hun kunne for å få ham til å kysse henne i 2008, etter at hun først hadde bedt ham på date via Facebook.

Virdees forrige kone skal ha leiet Kitty for å teste om ektemannen flørtet med andre damer.

- Hun sa hun het Kim og at hun syntes jeg så bra ut. Da vi møttes, hadde jeg på følelsen at jeg ble lurt, hun sølte blant annet champagne nedover kjolen, for at jeg skulle tørke det av.


- Etterpå lot hun som om hun ble svimmel. Da jeg bøyde meg for å støtte henne, kysset hun meg på munnen.

Se Kitty i «X Factor» her!

Senere skal Kitty ha bedt om en ny date med Dabir, men etter at de to møtte hverandre, skal hun ha forlatt ham og aldri kommet tilbake.

Virdee hevder han fortsatt er bitter over lureriet. Fotografene av ham sammen med Kitty ble nemlig brukt av kona, da de to skulle skilles.

The Sun hevder Kittys arbeidsgiver Executive Honeytraps skal ha krevet over 20 000 kroner for å «teste lojaliteten til en partner».

Brucknell - som fortsatt er med i britiske «X Factor» - har foreløpig nektet å kommentere alle påstandene om sin fortid som lokkedue.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bryllupsgjestene kom i hvite kjoler!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer