MILJØBEVISST: Vibeke Klemetsen er bidragsyter til en ny bok som skal gi alle tips til å leve sunnere og mer miljøvennlig. Foto: Stella Pictures
MILJØBEVISST: Vibeke Klemetsen er bidragsyter til en ny bok som skal gi alle tips til å leve sunnere og mer miljøvennlig. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun liker det virkelig ikke

Yoga-entusiast Vibeke Klemetsen har gitt opp å omvende Synnøve Skarbø.

SEHER.NO: TVNorge-programleder og yoga-instuktør Vibeke Klemetsen prøver å få alle vennene til å begynne med yoga.

Men overfor én venninne har hun måttet gi tapt.

Programleder Synnøve Skarbø lar seg ikke fascinere av treningsformen fra Østen.

- Hun liker det virkelig ikke, og jeg må vel innse at yoga ikke er for alle, på samme måte som jogging ikke er for alle, sier Klemetsen til VG.

Vibeke har drevet med yoga siden hun var gravid for første gang for ti år siden.

Til Seher.no har hun tidligere forklart hvordan treningsformen kan brukes som hjelpemiddel i mange situasjoner. Da hun sto foran programlederjobben for Frøken Norge i fjor var hun veldig nervøs.

- Da gjelder det å puste og holde fokus, slik jeg har lært gjennom yoga. Yoga er mitt hjelpemiddel i livet, sa programlederen til Seher.no.

Vibeke Klemetsen har en datter med sin tidligere ektemann Daniel Franck. Nå er hun gravid igjen med sin nye kjæreste Thomas Weeden.

Nå har Vibeke vært bidragsyter til boken "Grønn og skjønn" som gir tips til hvordan alle kan leve et mer miljøvennlig liv.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Flyttet inn hos kjæresten