Kylie Jenner om datteren Stormi Webster:

- Hun ligner på meg

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen svarte fansen på spørsmål om sin nyfødte datter.

AVSLØRING: Kylie Jenner har holdt en lav profil siden fødselen, men nå har hun gitt fansen en avsløring om datteren Stormi Webster. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRING: Kylie Jenner har holdt en lav profil siden fødselen, men nå har hun gitt fansen en avsløring om datteren Stormi Webster. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den nybakte moren Kylie Jenner (20) overrasket fansen på onsdag da hun svarte på spørsmål fra en fan om den nyfødte datteren Stormi Webster.

20-åringen ble mor for første gang i begynnelsen av februar, etter flere måneder med spekulasjoner rundt graviditeten.

Ifølge Mirror har «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen holdt en lav profil etter fødselen når det kommer til å gi ut informasjon om datteren, utenom et bilde hun delte med følgerne av Stormi på Instagram-kontoen sin.

Fortalte om datteren

Fansen er svært nysgjerrige og flere ønsker å vite mer om datteren til stjernen. Onsdag tok Kylie bladet fra munnen, med en liten avsløring om Stormi etter et spørsmål fra en av følgerne.

Saken fortsetter nedenfor.

«Hvordan går det med Stormi?», spurte en av følgerne på Twitter.

Overraskende nok tok 20-åringen seg tid til å svare den nysgjerrige følgeren.

«Hun har det bra. Jeg stirrer fortsatt på henne dagen lang. Hun ser akkurat ut som meg da jeg var liten», svarte den nybakte moren.

Caitlyn Jenner delte nylig et bilde av Kylie som baby, hvor hun gratulerte datteren med å bli mor for første gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Kylie og kjæresten Travis Scott (25) viste seg ikke sammen før lenge etter fødselen, noe som ifølge nettstedet satte i gang spekulasjonene om paret hadde gått hver til sitt, og at Kylie skulle oppdra datteren på egenhånd.

Kylie and Travis today 2/15/18

Et innlegg delt av Kylie Jenner (@kyliesnapchat)

De nybakte foreldrene valgte å sette en stopper for spekulasjonene ved å dele et bilde sammen på Snapchat.

Bor ikke sammen

Det er kun ni måneder siden det ble kjent at Kylie hadde funnet lykken med rapperen Travis Scott (25), og allerede har de fått sitt første barn sammen.

Ifølge kilder ønsker paret å ta det med ro i tiden fremover, og ikke forhaste seg med å flytte inn sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

NYBAKTE FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott fikk sitt første barn sammen i begynnelsen av februar. De bor imidlertid fremdeles hver for seg. Foto: NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott fikk sitt første barn sammen i begynnelsen av februar. De bor imidlertid fremdeles hver for seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Kylie og Travis bor ikke offisielt sammen. Han har sitt eget hjem. De samarbeider selvsagt om datteren, og ting går strålende. De er sammen og er lykkelige, fortalte en kilde nær paret til People.

Giftermål er visst heller ikke noe man kan forvente med det første.

- De ønsker ikke å forhaste seg. De nyter bare denne tiden. Travis er veldig flink og søt med datteren, hevdet kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

​​Mamma for aller første gang

Det var etter flere måneder med spekulasjoner at Kylie tok bladet fra munnen og avslørte at hun hadde blitt mamma. Nyheten delte hun på Instagram-profilen sin.

I innlegget beklaget hun seg overfor fansen for å ha holdt graviditeten hemmelig i så lang tid.

♥️

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Etter at babynyheten ble offentliggjort, har reaksjoner og gratulasjoner strømmet inn.

Blant annet har hennes søster Khloé Kardashian, som er gravid med sitt første barn, delt et bilde på Instagram hvor hun og Kylie viser frem babymagene sine sammen.​​

- Gratulerer, min kjære Kylie! For en magisk ferd dette har vært! Jeg kommer til å savne at du «humper framover» sammen med meg. Jeg hadde aldri i verden trodd at vi skulle gjøre dette sammen, men det har vært enda mer spesielt på grunn av det, skrev Khloé blant annet til bildet.

20-åringen har også delt en nesten tolv minutter lang video på YouTube med tittelen «To our daughter», der hun blant annet viser frem babymagen.

Etter å ha holdt tett om svangerskapet i mange måneder, ga den personlige videoen endelig fansen et innblikk i Kylies graviditet.

Og de som hadde gitt opp håpet om å noensinne få et glimt av 20-åringens babymage, kunne med denne videoen si seg fornøyde.

Eksen tror han er barnefaren

Realitystjernen har tidligere hatt et stormfullt forhold til hip-hop stjernen Tyga (27) i flere år. Duoen ble først linket sammen høsten 2014, men bekreftet ikke forholdet før våren 2015.

Siden den gang har paret gjort det slutt og blitt sammen en rekke ganger, og i april i fjor ble det slutt mellom dem igjen, meldte flere amerikanske nettsteder.

Kylie Jenner fødte i hemmelighet en liten datter, kun ni måneder etter forholdet tok slutt mellom henne og Tyga.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKELIGERE DAGER: Kylie og Tyga ble stadig observert på ferie sammen. Her var eksene på ferie i 2016. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGERE DAGER: Kylie og Tyga ble stadig observert på ferie sammen. Her var eksene på ferie i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet RadarOnline ønsker Tyga å ta en farskapstest for å forsikre seg om hvorvidt datteren til Kylie er hans barn eller ikke.

- Tyga ønsker å ta en DNA-test fordi han virkelig tror at det kan være en sjanse for at barnet er hans, fortalte en kilde nær Tyga til nettstedet.

Ifølge kilden har Tyga fortalt til vennene sine at han og Kylie hadde et seksuelt forhold en stund etter at de gjorde det slutt, og at det passer med tidspunktet som Kylie ble gravid.

LES OGSÅ: De nye bildene av Kylie Jenner får silikonryktene til å svirre

Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer