- Hun ligner på Inspector Gadget

Amerikanske medier reagerer på Victoria Beckhams trenchcoat.

ORIGINALEN OG KOPIEN: Mon tro om Victoria Beckham var inspirert av tegneseriefiguren Inspector Gadget da hun valgte antrekk til flyturen fra Los Angeles til London søndag?  Foto: All Over
ORIGINALEN OG KOPIEN: Mon tro om Victoria Beckham var inspirert av tegneseriefiguren Inspector Gadget da hun valgte antrekk til flyturen fra Los Angeles til London søndag? Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (38) vakte oppsikt da hun kom feiende gjennom flyplassen i Los Angeles søndag iført en kombinert trenchcoat og cape.
 
– Det ser ut som hun har kledd seg ut som tegneseriefiguren Inspector Gadget! skriver det amerikanske kjendisnettstedet Radaronline.com.
 
Victoria, som reiser verden rundt for å promotere motemerket sitt, visste nok at det spesielle klesplagget kom til å skape debatt. Så hun kom kritikerne i forkjøpet ved å tvitre at det IKKE var hennes eget design.
 
- I dag har jeg på meg Junya Watanabe. Ser dere i London! skrev hun på Twitter.

Firebarnsmoren er i hjemlandet for lanseringen av musikalen «Viva Forever», basert på Spice Girls-suksessen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Klinte på basketballkamp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer