- Hun lever på gavekort

Amanda Bynes' utslitte foreldre nekter å gi den rusplagete skuespilleren penger mellom hendene.

LEVER PÅ GAVEKORT: Amanda Bynes får ikke lov av sine foreldre til å håndtere store summer med penger, ifølge nettsiden TMZ. Foto: FameFlynet
LEVER PÅ GAVEKORT: Amanda Bynes får ikke lov av sine foreldre til å håndtere store summer med penger, ifølge nettsiden TMZ. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «What I Like About You»-skuespilleren Amanda Bynes' uberegnelige oppførsel og utstrakte rusmisbruk har ført til at hun for andre gang har blitt umyndiggjort av myndighetene i USA.

De siste ukene hun  vært tvangsinnlagt på den psykiatriske instutisjonen Las Encinas i Pasadena, California.

SKAL VÆRE UTSLITT: Amandas foreldre Rick og Lynn skal være så utslitt på grunn av datterens skandaler, at de ikke vil ha henne boende hos seg. Foto: Stella Pictures
SKAL VÆRE UTSLITT: Amandas foreldre Rick og Lynn skal være så utslitt på grunn av datterens skandaler, at de ikke vil ha henne boende hos seg. Foto: Stella Pictures Vis mer

Der får Amanda (28) ifølge nettsiden TMZ kun gavekort på 340 kroner dagen å leve for av foreldrene Rick og Lynn, som er hennes verger.

De frykter at hun vil bruke pengene på blant annet rusmidler hvis hun får fri tilgang til sin formue.

Orker ikke daglig kontakt med datteren

En kilde nær familien sier til TMZ at foreldrene er så utslitt på grunn av Amandas mange skandaler, at de lar en advokat stå for den daglige kontakten med datteren.

De skal heller ikke ønske å ha henne boende i sitt hjem, fordi de er utbrent.

Amanda la ikke skjul på sin motvilje mot å bli innlagt til psykiatrisk behandling på nytt, før hun ble fraktet til Las Encinas.

Ble lurt til Los Angeles

Amanda - som trodde hun skulle i et møte med en advokat for å saksøke sine foreldre - skjelte dem ut, da hun møtte paparazzifotografene på LAX-flyplassen i Los Angeles.

- Jeg skal saksøke faren og moren min for måten de har behandlet meg på. Jeg vil aldri snakke til faren min igjen. Jeg kan knapt vente til han er død, sa hun til fotografene på flyplassen i Los Angeles.

Se Amanda Bynes ville sykkeltur:

Hun ønsker også å få tilgang til sine egne penger fortest mulig.

- Jeg er en av de smarteste kvinnene på planeten. Jeg er også en multimillionær, sa hun før innleggelsen.

Foreløpig er det ikke kjent hvor lenge Amanda Bynes vil bli værende på den psykiatriske klinikken.

Amandas foreldre har ikke kommentert datterens uttalelser.

LES OGSÅ: - Jeg kan knapt vente til faren min er død

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer