- Hun lever på 600 kalorier om dagen

Angelina Jolie nekter å høre på advarslene fra Brad Pitt.

EKSTREMDIETT: Angelina Jolie skal ifølge bladet Grazia leve på en diett som består av kun 600 kalorier om dagen.  Foto: All Over Press
EKSTREMDIETT: Angelina Jolie skal ifølge bladet Grazia leve på en diett som består av kun 600 kalorier om dagen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Angelina Jolie (36) har ikke lagt skjul på at hun er svært nøye med både kosthold og trening for å holde seg slank og sprek.

Men i det siste skal hennes matregime ha blitt så strengt, at det bekymrer hennes samboer Brad Pitt (47).

Det italienske bladet Grazia skriver ifølge Daily Mail at «Wanted»-stjernen for tiden lever på kun 600 kalorier om dagen.

- Ofte har hun startet dagen med kun litt kokosolje og en liten håndfull frokostblanding. Det som bekymrer folk rundt henne, er at hun ofte glemmer å spise. Noen ganger dropper hun lunsj og tar bare noen mandler og gummibjørner i forbifarten.

- Det hender også at hun kun heller i seg en proteinshake istedenfor noe mer håndfast, sier en kilde nær stjernen ifølge Daily Mail.

Ifølge bladet InTouch skal Angelinas ekstreme dietter ha gjort samboer Brad Pitt bekymret med tanke på deres seks barn Maddox (10), Zahara (6), Pax (7), Shiloh (5), Knox Leon og Vivien Marcheline (3).

Brad skal være redd for at barna vil prøve å kopiere den ekstreme dietten til sin berømte mor, men har ikke lykkes med å få henne til å endre livsstil.

- Hun bryr seg ikke om hans syn. Dersom man skal leve sammen med Angelina, må man ha et veldig åpent sinn, sier en kilde nær paret til InTouch.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hertuginne Kate tok «en Angelina»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer