- Hun lever på 500 kalorier om dagen

Vennene frykter for Tori Spellings helse.

FARLIG DIETT: Venner av Tori Spelling bekymrer seg fordi hun kun lever på 500 kalorier om dagen, ifølge National Enquirer. Foto: Stella Pictures
FARLIG DIETT: Venner av Tori Spelling bekymrer seg fordi hun kun lever på 500 kalorier om dagen, ifølge National Enquirer. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Flere personer i kretsen rundt den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling, har lenge fryktet at hun er i ferd med å bli farlig tynn.

Nå roper de ifølge bladet National Enquirer igjen varsko, fordi skuespilleren skal ha begynt på en diett som går ut på å spise kun 500 kalorier om dagen.

Et gjennomsnittlig kalorinntak for kvinner over 40, er ifølge avisen Daily Mail 1794.

- Ungene hennes spiser mer enn henne. Det virker som om hun har en fobi mot mat.

- Til frokost drikker hun et glass juice og en kopp koffeinfri kaffe. Til lunsj spiser hun en frukt, og til middag spiser hun en rett i barnestørrelse, som består av 75 prosent grønnsaker og 25 prosent protein, sier en kilde til bladet ifølge avisen.

VAR UTRO: Dean McDermott har innrømmet å ha vært utro mot Tori Spelling, og nå kjemper de for å redde ekteskapet. Her er han med datteren Stella. Foto: Stella Pictures
VAR UTRO: Dean McDermott har innrømmet å ha vært utro mot Tori Spelling, og nå kjemper de for å redde ekteskapet. Her er han med datteren Stella. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den nye nedturen kommer i kjølvannet av sidespranget til Toris ektemann Dean McDermott.

Etter at han innrømmet å ha vært utro med en 23 år gammel kvinne i Canada, har Tori og Dean kjempet en tøff kamp for å redde ekteskapet.

De to har barna  Liam (7), Stella (6), Hattie (2) og Finn (23 mnd.) sammen.

Forsøket på å finne sammen igjen har blitt vist i TV-serien «True Tori». Der har hun flere ganger brutt sammen foran kamera.

Nå frykter vennene at Tori skal bli alvorlig syk, hvis hun ikke endrer på kostholdsvanene.

- Det er ikke et gram fett på henne. Alle er overbevist om at hun straffer seg selv på en eller annen måte, fordi selvtilliten hennes har blitt knust.

Tori Spelling har foreløpig ikke kommentert påstandene.

LES OGSÅ: Slet med selvmordstanker etter utroskapen