SMERTEFULL OVERGANG: Prisen for å skifte kjønn har for Caitlyn Jenner vært månedsvis med store smerter. Realitystjernen går ifølge amerikanske medier på smertestillende for å komme seg gjennom dagene. 

 Foto: Broadimage
SMERTEFULL OVERGANG: Prisen for å skifte kjønn har for Caitlyn Jenner vært månedsvis med store smerter. Realitystjernen går ifølge amerikanske medier på smertestillende for å komme seg gjennom dagene. Foto: BroadimageVis mer

- Hun lever med konstante smerter

Caitlyn Jenner går på sterke medisiner etter alle operasjonene.

SEOGHØR.NO: Caitlyn Jenner (65) jubler over å endelig å kunne leve som kvinne, men baksiden av medaljen er at den tidligere idrettsstjernen kjent som Bruce Jenner, nå må leve med store smerter natt og dag.

- Caitlyn har konstante smerter etter alle operasjonene, sier en nær venn av stjernen til Radaronline.com.

- Hun er så langt fornøyd med forvandlingen, men det er et helvete for kroppen hennes, forsetter kilden.

ÅPEN: I sin egen serie «I Am Cait» forteller Caitlyn om overgangen fra mann til kvinne. Foto: Xposure
ÅPEN: I sin egen serie «I Am Cait» forteller Caitlyn om overgangen fra mann til kvinne. Foto: Xposure Vis mer

Jenner skal ofte klage over smerter i ansiktet og rundt ørene som en følge av ansiktsløftingen, men legene ber henne være tålmodig og minner om at det tar tid å leges etter så store inngrep.

- Hun går på smertestillende til kroppen blir bedre, sier kilden.

Jenner har gjennomgått mange smertefulle operasjoner for å forandre kjønn. Han har blant annet tatt en ansiktsløfting, gjennomgått brystkirurgi, samt operert bort adamseplet og løftet øyenbrynene.

HYLLET: Etter at Jenner fortalte om sin ekte kjønnsidentitet har mange hyllet henne. I juli fikk hun en hederspris for sitt mot under ESPY Awards i Los Angeles.  Foto: Ap
HYLLET: Etter at Jenner fortalte om sin ekte kjønnsidentitet har mange hyllet henne. I juli fikk hun en hederspris for sitt mot under ESPY Awards i Los Angeles. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner kopierer stilen til Angelina

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.