- Hun lever kun på Red Bull og sigaretter

Vennene frykter for Kristen Stewarts helse etter utro-skandalen.

USUNN LIVSSTIL: En kilde nær Kristen Stewart sier til National Enquirer at filmstjernen for tiden kun lever på sigaretter og energidrikken Red Bull. Foto: All Over Press
USUNN LIVSSTIL: En kilde nær Kristen Stewart sier til National Enquirer at filmstjernen for tiden kun lever på sigaretter og energidrikken Red Bull. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kristen Stewart (22)  har i tiden etter at hun bekreftet å ha vært utro mot kjæresten Robert Pattinson (24), levd et liv i skjul for offentligheten.

Stewart avslørte i juli at hun hadde hatt en affære med Rupert Sanders, som regisserte hennes siste film «Snow White & The Huntsman»

Tidligere har en kilde nær Stewart hevdet at hun ikke har dusjet på flere dager, etter å ha søkt tilflukt hos sin venn Giovanni Agnelli, og nå frykter en annen venn av «Twilight»-skuespilleren at hun ikke spiser mat.

- Hun lever kun på sukkerfri Red Bull (energidrikk, red.anm), sigaretter og av og til en potetgullpose.

- Når noen prøver å dytte noe så enkelt som en bolle med suppe mot henne, sier hun enten at hun akkurat har spist, noe som ikke er sant, eller at hun er så svimmel at hun ikke klarer å holde på maten, sier kilden til National Enquirer.

Til tross for at Kristens mor og andre i hennes familie har forsøkt å bedre hennes humør, har de ikke lykkes ennå.

- Hun snakker bare om at alle hater henne, sier kilden til National Enquirer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Må velge mellom jobben og ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer