SLENGER MED LEPPA: Noel Gallagher slakter Adele som han mener lager musikk for bestemødre.  Foto: NTB Scanpix
SLENGER MED LEPPA: Noel Gallagher slakter Adele som han mener lager musikk for bestemødre. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Hun lager musikk for bestemødre

Oasis-Noel har ingenting til over for musikken til Adele.

SEOGHØR.NO: I november var Adele Adkins (27) tilbake med sitt etterlengtede nye album «25». Singelen «Hello» gikk raskt til toppen av hitlistene og albumet satte rekord for mest solgte plater på bare tre dager!

Fredag er hun også aktuell som gjest i talkshowet «Skavlan» på NRK.

En som derimot ikke er imponert over britens stemmeprakt er Noal Gallagher (48). I et nytt intervju med den australske nettsiden Music Feeds for han uttrykk for frustrasjonen.

- Jeg liker ikke musikken hennes. Det er musikk for bestemødre, sier Oasis-stjernen som er kjent for utspill som kommer «rett fra levra».

- Hvis jeg blir spurt om noe, så gir jeg et ærlig svar. I det siste har jeg blitt spurt hva jeg synes om Adele og hvis noen spør meg om det skal de få et ærlig svar. Ikke fordi jeg har en agenda eller fordi jeg prøver å skape hysteri, jeg skjønner bare ikke hva alt oppstyret handler om.

GJESTER SKAVLAN: Fredag er Adele en av gjestene hos Fredrik Skavlan. Han får også besøk av TV-kokk Jamie Oliver og prinsesse Madeleine.  Foto: NRK
GJESTER SKAVLAN: Fredag er Adele en av gjestene hos Fredrik Skavlan. Han får også besøk av TV-kokk Jamie Oliver og prinsesse Madeleine. Foto: NRK Vis mer

Det er ikke bare Adele som har fått unngjelde.

Tidligere i år gikk Noels vrede utover bandmedlemmene i One Direction. Gallagher synes Harry Styles manglet «stjernepotensiale», og stemplet Zayn Malik som «en idiot» da han forlot gruppen.

- Artister som meg, som overlevde fra et tidlig stadium og spiller gitar og skriver sanger og øver og øver og øver, meg går det bra med. Gud hjelpe sånne som Zayn Malik, har han sagt ifølge Daily Mail.

Adele har ikke kommentert Noels kritikk.

GIFTIG TUNGE: Noel Gallagher nøler ikke med å slakte kollegaer i musikkbransjen.  Foto: Pa Photos
GIFTIG TUNGE: Noel Gallagher nøler ikke med å slakte kollegaer i musikkbransjen. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Adele åpner seg om morsrollen