- Hun lagde et bedre liv for oss

Filmstjernen Jared Leto takket moren Constance da han vant Oscar.

SAMMENSVEISET FAMILIE: Jared Leto hadde med seg både moren Constance Leto og broren Shannon Leto, som han spiller sammen med i bandet "Thirty Seconds to Mars", under Oscar-utdelingen. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
SAMMENSVEISET FAMILIE: Jared Leto hadde med seg både moren Constance Leto og broren Shannon Leto, som han spiller sammen med i bandet "Thirty Seconds to Mars", under Oscar-utdelingen. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Jared Leto (42) er en av favorittene under søndagens Oscar-utdeling i Los Angeles.

Skuespilleren, som har høstet enormt med skryt for sin innsats i den Oscar-nominerte filmen «Dallas Buyers Club», kan velge og vrake av vakre modeller, skuespillere og artister. Bare de siste månedene har Leto vært linket til «Game of Thrones»-stjernen Emilia Clarke (26), popstjernen Miley Cyrus (21) og den Oscar-nominerte skuespilleren Lupita Nyongo’o (30).

SLANKET SEG: Både Jared Leto og Matthew McConaughey var radmagre da de spilte to HIV-pasienter i «Dallas Buyers Club».
SLANKET SEG: Både Jared Leto og Matthew McConaughey var radmagre da de spilte to HIV-pasienter i «Dallas Buyers Club». Vis mer

Men da Leto søndag gikk nedover den røde løperen var det skuespillerens mor, Constance Leto, som var kjekkasens date.

Takket moren fra scenen

Jared vant prisen for beste mannlige birolle og takket moren og broren som satt på første rad. Det var særlig ordene til moren som rørte publikum.

- I 1971 var det en tenåringsjente som var gravid med sitt andre barn. Hun hadde droppet ut av skolen og var alenemor, men på en eller annen måte klarte hun å lage et bedre liv for seg selv og barna.

- Den jenta er min mor og hun er her i kveld. Og jeg vil si dette: Jeg elsker deg mamma. Takk for at du lærte meg å drømme, avsluttet han takketalen.

Det er ikke den første gangen Letos mor har vært med sønnen på prisutdelinger. Constance var også filmstjernens date under SAG Awards i januar.

Mamma-gutter

Constace må derimot passe på å nyte øyeblikket. Nylig uttalte «Dallas Buyers Club»-stjernen at han kommer til å ta en pause fra livet som skuespiller for å fokusere på musikken og rockebandet 30 seconds to Mars.

- Jeg vet ikke når jeg neste gang vil være med i en film eller når jeg vil ta del i en slik prosess igjen, uttalte Jared til LA Confidential ifølge Daily Mail.

Mødre var et populært «tilbehør» på den røde løperen. Det var stor spenning knyttet til hvem kjekkasen Leonardo DiCaprio ville ta med seg, men det var moren Irmelin som sto ved sønnens side søndag kveld. Matthew McConaughey kom til prisutdelingen arm i arm med kona Camilla Alves og moren Kay. Jonah Hill kom også sammen med moren sin Sharon. 

Sjokkerte på FaceTime

Jared Letos mor har alltid drømt om å være med på Oscar-gallaen, og ble sjokkert da sønnen ba henne bli med som sin date via FaceTime. Leto delte et bilde av den morsomme episoden på Instagram.

«My morthers face when @shannonleto and i told her she was coming to the #Oscars with ut!:)», skrev filmstjernen under bildet.

Filmen «Dallas Buyers Club» var nominert i seks kategorier. Hovedrolleinnehaver Matthew McConaughey (44) var nominert i kategorien for «Beste mannlige skuespiller», Leto i kategorien «Beste mannlige birolle», og selve filmen i kategorien «Beste film».

Se vårt etter Oscar show der Jan Thomas kaster tening på kjendisene:

Kast terning på Oscar-kjolene her:

[views:embed:node_embed:block:69695]

LES OGSÅ:   Vekttapet ødela sexlivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer