- Hun lagde et bedre liv for oss

Filmstjernen Jared Leto takket moren Constance da han vant Oscar.

SAMMENSVEISET FAMILIE: Jared Leto hadde med seg både moren Constance Leto og broren Shannon Leto, som han spiller sammen med i bandet "Thirty Seconds to Mars", under Oscar-utdelingen. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
SAMMENSVEISET FAMILIE: Jared Leto hadde med seg både moren Constance Leto og broren Shannon Leto, som han spiller sammen med i bandet "Thirty Seconds to Mars", under Oscar-utdelingen. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Jared Leto (42) er en av favorittene under søndagens Oscar-utdeling i Los Angeles.

Skuespilleren, som har høstet enormt med skryt for sin innsats i den Oscar-nominerte filmen «Dallas Buyers Club», kan velge og vrake av vakre modeller, skuespillere og artister. Bare de siste månedene har Leto vært linket til «Game of Thrones»-stjernen Emilia Clarke (26), popstjernen Miley Cyrus (21) og den Oscar-nominerte skuespilleren Lupita Nyongo’o (30).

Men da Leto søndag gikk nedover den røde løperen var det skuespillerens mor, Constance Leto, som var kjekkasens date.

Takket moren fra scenen

Jared vant prisen for beste mannlige birolle og takket moren og broren som satt på første rad. Det var særlig ordene til moren som rørte publikum.

- I 1971 var det en tenåringsjente som var gravid med sitt andre barn. Hun hadde droppet ut av skolen og var alenemor, men på en eller annen måte klarte hun å lage et bedre liv for seg selv og barna.

- Den jenta er min mor og hun er her i kveld. Og jeg vil si dette: Jeg elsker deg mamma. Takk for at du lærte meg å drømme, avsluttet han takketalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer