Gwyneth Paltrow:

- Hun lærte meg oralsex

Skuespilleren forteller at hun fikk sextips av Rob Lowes kone, Sheryl Berkoff.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Gwyneth Paltrow (47) er ikke fremmed for å skape overskrifter. Flere sperret opp øynene da hun lanserte lys med duft av vagina tidligere år, etterfulgt av orgasme-duftlys like etterpå.

FØRSTE GLIMT: Her er første glimt av Gwyneth Paltrows omstridte Netflix-serie «The Goop Lab». Video: Netflix Vis mer

Nå byr den Oscar-belønte skuespilleren på nok en oppsiktsvekkende nyhet.

47-åringen er nemlig ikke særlig beskjeden, og avslører en nokså saftig hemmelighet fra soverommet, i kameraten Rob Lowes (56) podkast «Literally!», gjengitt av People.

Fikk opplæring i oralsex

I intervjuet røper Hollywood-stjernen at Lowes kone, Sheryl Berkoff (59), lærte henne hvordan hun skulle gi oralsex da hun var tenåring.

- Det handlet ikke så mye om å huske teknikken, selv om jeg er sikker på at jeg tok den i bruk så fort jeg fikk sjansen, røper hun, og fortsetter:

RØPER: Skuespiller Gwyneth Paltrow forteller at hun lærte seg oralsex av sminkør-venninnen Sheryl Berkoff. Foto: NTB Scanpix
RØPER: Skuespiller Gwyneth Paltrow forteller at hun lærte seg oralsex av sminkør-venninnen Sheryl Berkoff. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var fint at noen behandlet meg som en voksen og så på meg som en ung kvinne, og en som er seksuell. Hun fikk meg til å føle meg så fri, sier stjernen, og legger til at hun selv ikke snakket åpent om sex med foreldrene sine.

Paltrow skal som tenåring ha møtt sminkøren Berkoff, etter at hun la sminke på moren til «Shakespeare in Love»-stjernen under en tv-film. Senere skal sminkøren ha blitt 47-åringens rollemodell.

Reagerer

Skuespillerens utspill går imidlertid ikke upåaktet hen. Rob Lowe og Sheryl Berkoffs sønn, John Owen Lowe (25), har fanget opp kommentaren, og virker tilsynelatende pinlig berørt.

«2020 har vært en vill reise, men dette har toppet det hele for meg. Jeg velger å bli drept av draps-veps», skriver 25-åringen spøkende til en tweet, som viser en skjermdump av en nyhetsartikkel om Paltrow.

FAR OG SØNN: Skuespiller Rob Lowe med sønnen John Owen Lowe under en Tom Ford-visning i februar.
FAR OG SØNN: Skuespiller Rob Lowe med sønnen John Owen Lowe under en Tom Ford-visning i februar. Vis mer

Orgasme-duftlys

Som nevnt lanserte den frittalende skuespilleren orgasme-duftlyset i nettbutikken sin Goop i juni måned. Lyset fikk navnet «Dette lukter som orgasmen min».

GOOP: Paltrow under et Goop-arrangement i januar.
GOOP: Paltrow under et Goop-arrangement i januar. Vis mer

«En passende oppfølger til det lyset - du vet hvilket - er dette en miks av grapefrukt, neroli og moden solbær sammensatt med grønn te og tyrkisk rose, for en lukt som er sexy, overraskende og vilt avhengighetsskapende», het det i beskrivelsen på Goops hjemmeside.

Orgasme-duftlyset koster 75 dollar, som i skrivende stund tilsvarer omtrent 715 norske kroner. I likhet med vagina-lyset er det parfymemaker Douglas Little, produsert av Heretic, som står bak.

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

Det er imidlertid ikke bare duftlysene Paltrow har fått oppmerksomhet for. Hun har også tidligere lansert eggeformede «jadesteiner» som r ment til å føree opp i vagina.

LES OGSÅ: Overrasker med privat avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer