Gwyneth Paltrow:

- Hun lærte meg oralsex

Skuespilleren forteller at hun fikk sextips av Rob Lowes kone, Sheryl Berkoff.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Gwyneth Paltrow (47) er ikke fremmed for å skape overskrifter. Flere sperret opp øynene da hun lanserte lys med duft av vagina tidligere år, etterfulgt av orgasme-duftlys like etterpå.

Nå byr den Oscar-belønte skuespilleren på nok en oppsiktsvekkende nyhet.

47-åringen er nemlig ikke særlig beskjeden, og avslører en nokså saftig hemmelighet fra soverommet, i kameraten Rob Lowes (56) podkast «Literally!», gjengitt av People.

Fikk opplæring i oralsex

I intervjuet røper Hollywood-stjernen at Lowes kone, Sheryl Berkoff (59), lærte henne hvordan hun skulle gi oralsex da hun var tenåring.

- Det handlet ikke så mye om å huske teknikken, selv om jeg er sikker på at jeg tok den i bruk så fort jeg fikk sjansen, røper hun, og fortsetter:

- Det var fint at noen behandlet meg som en voksen og så på meg som en ung kvinne, og en som er seksuell. Hun fikk meg til å føle meg så fri, sier stjernen, og legger til at hun selv ikke snakket åpent om sex med foreldrene sine.

Paltrow skal som tenåring ha møtt sminkøren Berkoff, etter at hun la sminke på moren til «Shakespeare in Love»-stjernen under en tv-film. Senere skal sminkøren ha blitt 47-åringens rollemodell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer