INTIME DETALJER: Andrew Morton er nå aktuell med en biografi om Angelina Jolie, som avslører svært sjokkerende detaljer rundt ungdomstiden hennes... Foto: Stella Pictures
INTIME DETALJER: Andrew Morton er nå aktuell med en biografi om Angelina Jolie, som avslører svært sjokkerende detaljer rundt ungdomstiden hennes... Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun lå med morens kjæreste

Sjokkbiografi avslører Angelinas mørkeste hemmeligheter...

SEHER.NO:Angelina Jolie (34) har aldri lagt skjul på sitt ville sexliv, og stjernen - som er åpent bifil - har tidligere blant annet innrømmet at hun havnet på sykehus etter å ha lekt med kniv under en sexlek. 

"Tomb Raider"-stjernen lever i dag familielivet med Hollywood-kjekkasen Brad Pitt (45) og deres seks barn, men risikerer nå at sjokkavsløringer kan ødelegge idyllen.


Den kontroviersielle forfatteren Andrew Morton er nemlig aktuell med en biografi om Jolie, som ifølge kilder vil avsløre svært intime deltaljer om skuespillerinnen.

Morton - som tidligere har skrevet biografier om Prinsesse Diana og Monica Lewinsky - hevder ifølge x17online blant annet at Jolie i sin ungdom skal ha hatt sex med morens elsker - da hun kun var 16 år gammel.

- Marcheline hadde en kjæreste som hun var veldig forelsket i, men Ange lå med han da hun var 16 og knapt ferdig med skolen, forteller en kilde til Now Magazine, ifølge x17online.

Ifølge kilden skal Angelinas mor - som døde av kreft i 2007 - ha gjort det slutt med kjæresten da hun fant ut sannheten, men episoden skal ha ført til et dårlig forhold til datteren, som tok flere år og reparere.

Angelina skal også ha innrømmet forholdet til sin egen bror, uten å få særlig medfølelse, hevder kilden... 

- Når Angie innrømmet det til broren sin for kun et par uker side, skal også han ha snudd ryggen til henne. Nå har hun nesten igjen i livet sitt som stoler på henne.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Aktuell som morder fra Selbu