- Hun kunne trengt en burger

Katie Price med klar beskjed til supermodell.

LANGER UT: Katie Price er ikke nådig i sine tilbakemeldinger om modell-kollegenes kropper. Foto: FAME FLYNET
LANGER UT: Katie Price er ikke nådig i sine tilbakemeldinger om modell-kollegenes kropper. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Glamourmodell Katie Price (34) er ikke nådig i sin tilbakemelding til sine modell-kolleger, skal viu tro The Sun.

Sist ut er undertøysmodell Abbey Clancy (27), som gravide Katie kritiserer for å være altfor tynn, etter at hun stilte opp i en

«Jeg har sett Abbey i virkeligheten, og hun er en vakker jente med en spesiell aura, men det kan nok ikke være en tilfeldighet at hun poserer for et magasin som heter «Hunger». Hun kunne trengt en burger eller litt chips».

Nylig la hun også ut om modell Kelly Brooks (31) kropp, som hun kaller formfull.

«Kelly er en fantastisk rollemodell for unge jenter på grunn av hennes formfulle kropp. Alle mødre burde vise døtrene sine bilder av Kellys siste fotoshoot. Bildene ser ikke retusjert ut, og jeg er helt lamslått over hvor stor faktisk hun er».

Selv har Kelly Brook, som tidligere datet rivalen Katies ekskjæreste Danny Cipriani, fortalt at hun er stolt av sine smekre former:
 
- Jeg elsker kroppen min. Jeg er mer lykkelig når de kvinnelige formene mine er størst. Og jeg mener det samme om de aller fleste kvinner, har hun tidligere sagt ifølge Daily Mail.

Abbey Clancy har på sin side ikke kommentert Katie Prices utsagn i The Sun-spalten.

LES OGSÅ: Mena-kyss vekker oppsikt i StorbritanniaVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer