TILBAKE: Shannen Doherty har takket ja til å være med i 2008-utgaven av "Beverly Hills 90210". Foto: All Over Press
TILBAKE: Shannen Doherty har takket ja til å være med i 2008-utgaven av "Beverly Hills 90210". Foto: All Over PressVis mer

Hun kunne ikke si nei

Shannen Doherty er tilbake i Beverly Hills 90210.

SEHER.NO: Shannen Doherty (37) ble stjerne over natten da hun spilte Brenda Walsh i den populære serien "Bevery Hills 90210" på 90-tallet.

I 1994 forlot hun serien etter en krangel med produsent Aaron Spelling, men da rollelisten over 2008-utgaven av serien ble offentliggjort i fjor sommer, ble det spekulert i om vi fikk se et gjensyn med Doherty.

Dette var uaktuelt for Doherty i begynnelsen, og skuespilleren takket nei. Men nå har pipen fått en annen lyd, og Doherty har gjort helomvending.

- Som skuespiller kunne jeg ikke helt se utfordringen å gå tilbake og spille en rolle, som i mine øyne var utbrent, sier hun til Radar.

Doherty skal fortsette i rollen som Brenda, som skal spille dramalærer ved skolen.

- Takket være veldig lojale fans har jeg jobbet konstant i 27 år. Hvordan kan man si takk for det? Jo, ved å spille i den rollen du trodde du aldri igjen ville spille, i den eneste serie fansen vil se.

Men det spekuleres i at også pengene har hatt sitt å si for at Doherty takket ja til rollen.

Det hevdes at skuespilleren vil motta noe mellom 35.000 og 50.000 dollar for hver episode hun skal være med i.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Gjensyn med Brenda?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.