Hun kunne ikke holde det skjult lenger

Nå bekrefter Alicia Keys både at hun er gravid og forlovet.

AVSLØRT PÅ TV-SHOW: Da Alicia Keys stilte opp i denne kjolen på en konsert i Wales var kulen på magen så tydelig at graviditeten nærmest ble bekreftet av bildene. Nå har også stjernen selv innrømmet at hun venter barn. Foto: All Over Press
AVSLØRT PÅ TV-SHOW: Da Alicia Keys stilte opp i denne kjolen på en konsert i Wales var kulen på magen så tydelig at graviditeten nærmest ble bekreftet av bildene. Nå har også stjernen selv innrømmet at hun venter barn. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I helgen skrev Seher.no om Alicia Keys' (29) mistenkelig store kul på magen under et TV-show i Tyskland og seinere under en konsert i Wales. Tegnene var så tydelige at det var mer et spørsmål om når hun kom til å offentliggjøre graviditeten, enn om hun i det hele tatt var gravid.

Og nå bekrefter også superstjernen selv at hun virkelig venter barn. Men ikke bare det, hun har også forlovet seg med kjæresten Swizz Beatz (31)!

- Hun venter barn og er forlovet. De skal gifte seg i en privat seremoni seinere i år, bekrefter en talsperson for Keys til People.


- De er veldig lykkelige, sier en venn av paret.

Dette blir Keys første baby. Hennes kommende ektemann har fra før to barn fra et tidligere forhold.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Når offentliggjør hun graviditeten?