FIKK NOK: Justin Biebers nye flamme Hailey Baldwin (t.v) skal ha sett seg lei på popstjernens flørting med andre - deriblant realitystjernen Kourtney Kardashian (t.h). Nå skal hun ha fått ham til å være trofast.  Foto: Abaca Press/ Xposure/ NTB Scanpix
FIKK NOK: Justin Biebers nye flamme Hailey Baldwin (t.v) skal ha sett seg lei på popstjernens flørting med andre - deriblant realitystjernen Kourtney Kardashian (t.h). Nå skal hun ha fått ham til å være trofast. Foto: Abaca Press/ Xposure/ NTB ScanpixVis mer

- Hun krever at Bieber skal være monogam

Hailey Baldwin setter seg på bakbeina for å hindre Justin Bieber i å flørte med andre damer.

SEOGHØR.NO: I starten av januar kokte internett etter at popstjernen Justin Bieber (21) delte et hett kyssebilde av ham og modellen Hailey Baldwin (19) på Instagram.

De to har vært venner i lang tid, men nå skal turtelduene ha bestemt seg for å dele mer enn vennskap.

Ifølge UsWeekly krever nemlig Hailey, som er datter av skuespiller Stephen Baldwin (49), at de to kun skal være sammen med hverandre.

Hailey skal ha gitt «Sorry»-sangeren et ultimatum etter at han ble koblet til reality-stjernen Kourtney Kardashian (36). Bieber og den flotte trebarnsmoren skal ha vært på flere hete stevnemøter etter at de ble fotografert sammen i høst.

Vil ha Justin for seg selv

Kilder sier til UsWeekly at den vakre 19-åringen nå har klart å overtale ungpikeidolet til å være monogam:

- Hun forlangte at han sluttet å holde henne på pinebenken. Hun sa at han kom til å miste henne hvis han ikke strammet seg opp og viste at han var mente alvor med henne, hevder en kilde nær popstjernen.

Saken fortsetter under bildene.

EKSEN: Selena Gomez og Justin Bieber var hverandres første seriøse kjæreste. I november ble de to eksene fotografert sammen i Beverly Hills - noe Hailey Baldwin neppe likte. Foto: Corbis/ Splash News
EKSEN: Selena Gomez og Justin Bieber var hverandres første seriøse kjæreste. I november ble de to eksene fotografert sammen i Beverly Hills - noe Hailey Baldwin neppe likte. Foto: Corbis/ Splash News Vis mer

Justin Bieber var lenge i et av-og-på-forhold med artisten Selena Gomez (23). 21-åringen, som skapte skandale da han stormet av scenen i Oslo i høst, skal ha satt pris på at Hailey viste ham hvor skapet skal stå.

- Justin har aldri opplevd at en kvinne oppfører seg slik før. Han kunne ikke si nei til henne, forklarer UsWeeklys kilde - og legger til at han og Hailey nå er uadskillelige.

De to turtelduene har delt en rekke bilder sammen på sosiale medier i det siste, og nyttår feiret de sammen på de karibiske øyene Anguilla og St. Barts, ifølge E!Online.

Duoen ble også fotografert side om side på vei til et privatfly på St. Barts første nyttårsdag (bildet øverst i saken, journ.anm).

New Years

Et bilde publisert av Hailey Baldwin (@haileybaldwin)

Saken fortsetter nedenfor.

Var ikke klar for kjæreste

Selv om Bieber og Hailey Baldwin tilsynelatende er Hollywoods nye «it»-par, er det ikke lenge siden popstjernen uttalte at han ikke ville ha noe forhold.

- Jeg er egentlig ikke klar for å date akkurat nå. Jeg prøver å bare fokusere på musikken min, sa han til UsWeekly i oktober.

Og da den unge modellen ble intervjuet av E!News i februar 2015, bedyret hun at de to bare er venner. På den tiden prøvde Bieber å gjøre opp for et par år med utagerende oppførsel:

- Jeg har kjent ham veldig lenge, siden jeg var rundt 13 år gammel. Men folk begynner å anta ting om enhver jente som henger med en fyr i hans sted. Det er sånn vår verden er. Jeg prøver bare å være der for ham og støtte ham som en venn, uttalte Hailey Baldwin den gang.

BARE VENNER?: Justin Bieber og Hailey Baldwin har kjent hverandre lenge. Da de ble fotografert mens de kjørte vannscooter sammen i Miami i juni 2015, svirret romanseryktene. Foto: INFPhoto.com/ Splash News
BARE VENNER?: Justin Bieber og Hailey Baldwin har kjent hverandre lenge. Da de ble fotografert mens de kjørte vannscooter sammen i Miami i juni 2015, svirret romanseryktene. Foto: INFPhoto.com/ Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Adeles karaokestunt sjarmerer tusenvis