- Hun koser seg når hun får ta vare på meg

Den harde treningen til showet «Singin' in the rain» har satt sitt preg på forholdet til Stian Blipp og Jamina Iversen.

FULL AV OMSORG: Samboeren Jamina har tatt vare på Stian i perioden det har vært som travlest. Det setter han stor pris på. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
FULL AV OMSORG: Samboeren Jamina har tatt vare på Stian i perioden det har vært som travlest. Det setter han stor pris på. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stian Blipp (26) og Atle Pettersen (26) fikk stående ovasjoner etter at premieren på årets store musikal «Singin’ in the Rain» var unnagjort.

Fremst blant gratulantene var Stians samboer Jamina Iversen (28) og pappa Kennet Johannessen (49).

Full av omsorg

– Jeg vet hvor mye jobb gutta har lagt ned før forestillingen, og da bare kommer tårene. Jeg har grått og ledd om hverandre i hele kveld, forteller Jamina til Se og Hør.

De siste ukene før premieren har Stian og Atle ligget i hardtrening.

De jobbet fra de sto opp, til de la seg – for å få forestillingen til å sitte.

– Jamina er i sitt ess om dagen. Min kjæreste er veldig omsorgsfull, og koser seg veldig når hun får ta vare på meg, sier Stian.

Skreddersydd

Han beskriver seg selv som en skjør fugleunge etter den massive innsatsen han har lagt ned.

Pappa Kennet var også tårefull etter maratonforestillingen på nesten tre timer.

TRAVLE PÅ HVER SIN KANT: Atle Pettersens kjæreste Cathrine Eide, har vært på jobb for TV 2-sporten under OL i Rio, og har vært fraværende i store deler av hans prøveperiode. Foto: Se og Hør
TRAVLE PÅ HVER SIN KANT: Atle Pettersens kjæreste Cathrine Eide, har vært på jobb for TV 2-sporten under OL i Rio, og har vært fraværende i store deler av hans prøveperiode. Foto: Se og Hør Vis mer

– Det er nok mer av lettelse enn at jeg er rørt. Det har jobbet så hardt for dette, og da blir vi så stolte av resultatet.

Rollen som «Cosmo Brown» er som skreddersydd for ham. Det er akkurat slik Stian er, mener faren.

Lite kjærestetid

Atle Pettersen spiller storsjarmøren «Don Lockwood» i stykket.

En som definitivt har latt seg sjarmere, er samboeren Cathrine Eide (26). Hun har vært på jobb for TV 2-sporten under OL i Rio, og har vært fraværende i store deler av prøveperioden.

Travel tid

– Jeg sa at jeg skal ta vare på ham, da jeg kom hjem for noen dager siden. Han har vært sliten etter hardkjøret, og trenger litt ekstra omsorg, sier Cathrine til Se og Hør.

– Jeg har vært litt grinete enkelte dager. Det er sikkert fordi hun har vært så lenge borte, sier Atle med et smil.

«Beat for beat»

Paret ser ikke veldig mye til hverandre. Onsdag til søndag er det forestillinger med «Singin′ in the Rain», og etter hvert starter opptak til en ny sesong av NRKs «Beat for beat», som Atle er programleder for.

Det må da skje på mandager og tirsdager.

I tillegg er han i full gang med å satse på musikken i utlandet. England og Tyskland er markeder som gjerne vil høre mer av Atle.

– Det er ikke så mye kjærestetid igjen. Jeg er vant til det, men nå har han i hvert fall kort vei til jobben. Det er bare tre trikkestopp unna, sier Eide til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Vi har kjøpt oss barnefri

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer