FAVORITT: Maria Haukaas Storeng er storfavoritt til å gå videre fra årets første MGP-delfinale på Ørland fredagt Foto: NRK
FAVORITT: Maria Haukaas Storeng er storfavoritt til å gå videre fra årets første MGP-delfinale på Ørland fredagt Foto: NRKVis mer

- Hun kommer til å slite

Spill-selskapene levner Lene Alexandra små sjanser i Melodi Grand Prix.

SEHER.NO:  Flere norske spillselskaper er ikke nådig mot Lene Alexandra Øien etter at NRK onsdag la ut de sju deltakerlåtene i årets første MGP-delfinale på sine nettsider.

Maria Haukaas Storeng blir utpekt som en klar favoritt i fredagens slagerkonkurranse - som også inkluderer Elisabeth Carew, Johnny Hide, den tidligere Idol-deltakeren Bjørn Johan Muri, Gaute Ormåsen og metalbandet Keep Of Kalessin.

Med fem i odds er havner Lene Alexandras låt "Primadonna" nest nederst på lista over firmaet Bet 24s favoritter til å gå videre til MGP-finalen i Oslo Spektrum.

- Det er langt vanskeligere å ta med noen videre ved siden av Maria. Vi kan kort konstantere at vår levende legende Lene Alexandra skal slite med sin nittitals tyggegummi-pop og at Keep of Kalessin kanskje undervurderer mainstream publikum.

- Største utfordreren er Bjørn Johan Muri. Bjørn Johans bidrag er tydelig bra, spørsmålet er bare om han får noen til å stemme på seg. spennende skal det i alle fall bli, sier Røsvik Bjørstad i Bet24.

Også bookmaker-selskapet Unibet har Maria Haukaas Storeng som favoritt til å vinne delfinalen, mens Lene Alexandra havner tredje sist på listen med en odds på 4,5.

- Litt catchy låt, men mye tynnere enn det forrige bidraget hennes, som heller ikke kom noen vei. Den abdiserte puppedamen har vel gått fra C – til B kjendis, og kan tjene litt på det. Dog; MGP-turen stanser antageligvis her, sier PR-ansvarlig Mads Jørgensen.

Tippeselskapet Betsafe er de som har størst tro på den tidligere "Skal vi danse"-vinneren med en tredjeplass på lista over forhåndsfavorittene, men de tror det likevel ikke holder til automatisk finaleplass.

Lene Alexandra Øien, Bjørn Johan Muri og Johnny Hide er tre bra bidrag det også, men vi tror de må kjempe om en plass i ”sistesjansen”, sier Betsafes oddssetter Bjarte Westerheim.

Her er spillselskapenes favoritter til å gå videre fra MGP-delfinalen på Ørlandet fredag:

Bet24:

Maria Haukaas Storeng 1.35
Bjørn Johan Muri          2.00
Elisabeth Carew          3.00
Gaute Ormåsen          3.00
Johnny Hide               4.00
Lene Alexandra          5.00
Keep Of Kalessin        9.00
 
Betsafe:

Maria H. Storeng            1,40
Keep Of Kalessin             1,55
Lene Alexandra Øien        2,60
Johnny Hide                     3,00
Bjørn J. Muri                    3,20
Gaute Ormåsen                3,50
Elisabeth Carew                4,00


Unibet

Maria Haukaas Storeng 1,70
 Bjørn Johan Muri  2,00
 Keep of Kalessin  2,15
 Gaute Ormåsen 2,75
 Lene Alexandra Øien 4,50
 Elisabeth Carew  5,00
 Johnny Hide 6,50

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: MGP-designer: - Sjokkert av behandlingen fra NRK