EKTEPAR: Kim Kardashian West og Kanye West er et av verdens mest berømte ektepar. I en ny dokumentarserie forteller Kanye hva han falt for ved kona, mens Kim minnes hvordan folk reagerte da de først innledet forholdet. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Kim Kardashian West og Kanye West er et av verdens mest berømte ektepar. I en ny dokumentarserie forteller Kanye hva han falt for ved kona, mens Kim minnes hvordan folk reagerte da de først innledet forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian West og Kanye West:

- Hun kommer til å ødelegge karrieren din

Det var ikke alle som var like begeistret for forholdet til Kim Kardashian West og Kanye West da de begynte å date i 2012.

Publisert

De siste fem årene har realitystjernen Kim Kardashian West (38) og rapperen Kanye West (42) vært et av kjendisverdenens heteste par, etter at de i 2014 giftet seg i et eventyrbryllup - som ble arrangert i Frankrike og i Italia.

Det er ingen tvil om at Kim har klatret seg oppover til stjernestatus, og til tross for at hun nå er gift med en av USAs mest kjente rappere, har veien dit vært lang. Hun entret rampelyset som venninnen til Paris Hilton (38), og derfra har både hennes famøse sextape og familiens realityserie bidratt til at hun i dag er en av verdens største kjendiser.

Veien til dit Kim Kardashian West er i dag, er nå blitt dokumentert i en ny dokumentarserie for kanalen E!. I serien «True Hollywood Story» har flere av hennes nærmeste, inkludert ektemannen Kanye West, bidratt.

TAKKNEMLIG: I et nytt klipp av «Keeping Up With The Kardashians», avslører Kim Kardashian hvilken kjendis som alltid kan regne med hennes støtte. Video: E! Vis mer

- Magnetisk tiltrekning

Også realitystjernens søsken er med i dokumentarserien, men det er likevel Kanyes intervju som har fått mest oppmerksomhet i pressen verden over de siste dagene. Han forteller nemlig i detalj hvordan han forelsket seg i kona gjennom fem år.

Det skriver E! News.

- Hver gang jeg var rundt henne eller så henne, var det en magnetisk tiltrekning til denne energiske kraften, forteller Kanye.

STJERNEPAR: Kim og Kanye er i dag et av verdens mest berømte ektepar. Her er duoen under årets Met-galla. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Kim og Kanye er i dag et av verdens mest berømte ektepar. Her er duoen under årets Met-galla. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre beskriver han Kim som god, ekte, glad, kjærlig, modig og sterk.

Ekteparet begynte å date i 2012, og i dag har de fire barn sammen - North (6), Saint (3), Chicago (1) og Psalm (fire måneder). At de to skulle ende opp sammen, var derimot ikke helt sikkert. Kim kan nemlig fortelle at flere var skeptiske til forholdet.

- Alle fortalte ham at: «Du kan ikke være med henne. Hun er en realitystjerne. Hun kommer til å ødelegge karrieren din», husker hun.

KJÆRESTER: Kim og Kanye begynte å date i 2012. Det var ikke alle like begeistret for. Her er ekteparet avbildet sammen på rød løper samme år. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Kim og Kanye begynte å date i 2012. Det var ikke alle like begeistret for. Her er ekteparet avbildet sammen på rød løper samme år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De mange kommentarene stoppet imidlertid ikke Kanye, som vel trygt kan sies å alltid gå sin egen vei - både på privaten og profesjonelt.

- Han sa bare: «Men jeg elsker henne. Jeg bryr meg ikke», sier Kim.

Interessert i mange år

Kim og Kanye møttes for første gang i 2002, da førstnevnte fortsatt var gift med sin første ektemann, Damon Thomas (49). Til tross for at Kim etter dette også var gift med Kris Humphries (34), hevder hun at Kanye hele veien var interessert.

EKTESKAP NUMMER TRE: Før Kim Kardashian giftet seg med Kanye West, og også tok etternavnet hans, var hun gift med Damon Thomas og Kris Humphries (avbildet). Foto: NTB Scanpix
EKTESKAP NUMMER TRE: Før Kim Kardashian giftet seg med Kanye West, og også tok etternavnet hans, var hun gift med Damon Thomas og Kris Humphries (avbildet). Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg møtte Kanye i 2002. Han spurte alle hvem jeg var, og de sa alltid at: «Åh, hun har kjæreste». Vi fortsatte å holde kontakten, og var i hverandres liv. Så inviterte han meg til moteuken i Paris, og da skjedde det. Da startet forholdet, har hun tidligere uttalt, ifølge Daily Mail.

- Og jeg tenkte: «Shit, hvorfor skjedde ikke dette før?» Det var bare riktig, la realitystjernen til.

Eventyrbryllup

24. mai i år kunne Kim og Kanye altså feire hele fem år sammen som mann og kone, og i den anledning delte realitystjernen flere bilder fra den store dagen med følgerne sine.

På Instagram mimret hun ved å dele tre «behind the scenes»-bilder fra forberedelsene til øyeblikket da hun og Kanye gikk til alters og ble rette ektefolk etter to år som kjærester.

«Dette var bryllupsdagen min for nesten fem år siden i Italia. Vi fløy inn fra Paris, og stresset for å få alt klart i tide», skrev hun til bildene.

Bildene viste Kim i sminkestolen og ikledd brudekjolen rett før vielsen.

«Vi fikk så vidt tid til å ta på brudesløret mitt, for jeg ble dyttet ut døren for å gå opp kirkegulvet. Andrea Bocelli hadde begynt å synge, og det kunne jeg ikke gå glipp av», fortsatte hun, og la deretter til:

«Jeg visste ikke at det virkelig var ham (operasanger Andrea Bochelli, journ.anm.) før jeg kom til midtgangen i kirken, jeg skrek inni meg. Så mange fantastiske minner».

Stjerneparet giftet seg som nevnt i Italia, og feiret i Frankrike før den store seremonien - der operasanger Andrea Bochelli sang under vielsen.

LES OGSÅ: Nei, vi giftet oss ikke i 2014!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer