Rihanna:

- Hun kommer til å forlove seg

Fansen er overbevist om at paret kommer til å forlove seg.

SPEKULASJONER: Fansen lurer nå på om verdensstjernen Rihanna (31) snart kommer til å forlove seg. Foto: NTB Scanpix
SPEKULASJONER: Fansen lurer nå på om verdensstjernen Rihanna (31) snart kommer til å forlove seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 2016 har sangstjernen Rihanna (31) vært i et forhold med den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel. Paret har sin den gang holdt en svært lav profil, og holdt seg langt unna pressen og offentlighetens søkelys.

Nå har ryktene begynt å svirre om at paret har tatt forholdet et steg videre.

Fansen er nemlig overbevist om at den 31 år gamle sangeren har planer om å gifte seg med Hassan, og tror at en forlovelse er rett rundt hjørnet.

Det skriver det amerikanske underholdningsnettstedet ENews, som også har publisert en video av deres TV-profil Morgan Stewart som «spår» fremtiden til stjerneduoen. I videoen tar Morgan til orde for at «Umbrella»-sangeren og mannen både kommer til å bli forlovet og muligens få barn i nær fremtid.

VERDENSSTJERNE: Rihanna er en av verdens største stjerner. Nå lurer fansen på om hun muligens forlover seg snart. Foto: NTB Scanpix
VERDENSSTJERNE: Rihanna er en av verdens største stjerner. Nå lurer fansen på om hun muligens forlover seg snart. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videoen ble lastet opp på Instagram, hvor en fanside plukket den opp og publiserte den videre. Senere ga superstjernen Rihanna videoen et likerklikk - noe som har ført til en ellevill rykteflom blant fansen om at en forlovelse eller graviditet kan være i gjære.

- Betyr det at det kommer en baby?

Til tross for at paret hele tiden har holdt romansen svært privat, foregår det nå heftige spekulasjoner blant fansen. Ifølge ENews mener noen i fanskaren at paret snart vil forlove seg, mens andre lurer på hva dette kan ha å si for det kommende albumet hennes.

- Hun (Rihanna, journ, anm.) vet at hun snakket fakta, derfor likte hun det, har en fan kommentert på Instagram.

- Hun likte det! Betyr det at det kommer en forlovelse og baby?, spør en annen,

Det som i alle fall er sikkert, er at Rihanna holder fansen på pinebenken mens det svært tilbaketrukne og private forholdet til Hassan fortsetter.

Ble sammen i 2016

Det er i hvert fall ingen tvil om at Rihanna og Hassan virker lykkelige om dagen. For en måned siden ble de sett sammen på en basketballkamp i Los Angeles, og da virket de svært forelsket.

KJÆRESTEN: Det finnes ikke mange bilder av Rihannas kjæreste. Her er Hassan Jameel avbildet i New York i januar ifjor. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTEN: Det finnes ikke mange bilder av Rihannas kjæreste. Her er Hassan Jameel avbildet i New York i januar ifjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Veien frem dit har imidlertid ikke bare vært lett. I fjor sommer meldte nemlig en rekke internasjonale medier at det hadde blitt slutt mellom Hassan og den populære verdensstjernen.

- Det var et bra forhold, men det er over. Rihanna knuste hjertet hans. Det er det hun alltid gjør - knuser menns hjerter. Rihanna ble bare lei, sa en kilde ifølge Harper's Baazar i juni ifjor.

På den tiden gikk 31-åringen gjennom en travel tid, med både premierer på filmen «Ocean's 8», samtidig som hun jobbet hardt med undertøyskolleksjonen Savage & Fenty, og dermed skal artisten ha innsett at hun ikke hadde tid til å date menn.

Vis mer

Nå er det imidlertid ingen tvil om at paret er kjærester, og Rihanna har tidligere også vært åpen om sine bryllupsplaner.

Planla bryllup i hemmelighet

Høsten 2017 skal nemlig Rihanna ha planlagt bryllupet sitt i all hemmelighet.

Den gang hevdet en kilde nær paret at de to planlegger å gifte seg, etter at Hassan skal ha fridd i hemmeliget.

- De har snakket om bryllup og kan offentliggjøre forlovelsen i løpet av kort tid, sa en kilde til nettstedet Radaronline den gang og fortsatte:

- Dette forholdet er helt ulikt noe annet Rihanna har vært i før.

Paret har holdt en svært lav profil etter at de ble sammen. Hassan - som kommer fra en familie med en formue på flere milliarder kroner, ifølge Radaronline - skal nemlig være kjent for å sky offentligheten.

LES OGSÅ: Får kritikk for barnas kosthold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer