Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Hun kommer til å eksplodere snart

Realitystjernen nekter å snakke om kjærestens utroskap.

TØFF TID: Khloé Kardashian og Tristan Thompson har vært et hett tema de siste månedene, etter at han ble tatt på fersken i utroskap. Foto: NTB scanpix
TØFF TID: Khloé Kardashian og Tristan Thompson har vært et hett tema de siste månedene, etter at han ble tatt på fersken i utroskap. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er snart to måneder siden Khloé Kardashian (33) ble mamma for første gang, da datteren True kom til verden.

Nyheten kom bare noen dager etter at kjæresten Tristan Thompson (27) ble tatt på fersken i å være utro, da flere videoer av ham i het omfavnelse med andre kvinner ble spredt i media.

Ifølge flere kilder har den nybakte moren gått gjennom en vanskelig tid, men skal likevel ha valgt å tilgi kjæresten.

- Khloé ønsker ikke å få profesjonell hjelp. Når noen prøver å snakke om det, avbryter hun bare eller legger på telefonen, sier en venn av realitystjernen til Radar Online.

Ifølge kilden skal Khloé ha brukt trening som terapi for å glemme alt som har skjedd, og fokuserer på å trene av seg de ekstra kiloene etter graviditeten.

- Hun føler at den beste måten hun kan håndtere dette på er å stenge alt ute. Hun kommer til å eksplodere snart, sier kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

Svarte tilbake

Helt siden videoene av Tristan ble spredt, har mange av Khloés støttende fans kommentert sine sterke meninger om hendelsen på bildene hun har lagt ut av kjæresten i sosiale medier.

Det endte i at hun valgte å stenge kommentarfeltet på bildene av ham.

«Om et år kommer Khloé Kardashian til å være bitter over alle sine superpassive Instagram-innlegg», skrev en bruker på Twitter for et par dager siden, ifølge Us Weekly.

«Hun er på et punkt der hun tenker «men jeg elsker han», men frem til det kan hun late som at han har forandret seg og at de vil bli en lykkelig familie #WednesdayWisdom», skrev personen videre.

Realitystjernen, som ofte kommuniserer med fansen sin i sosiale medier, valgte å svare tilbake.

«Babe, det der er ikke visdom i det hele tatt, fordi du antar at du vet hvem jeg snakker om og du antar at du vet hva jeg føler. Antydning er ikke visdom», skrev hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Kryptisk melding

Dette er ikke første gang 33-åringen har gått til Twitter for å få utløp for følelsene sine. Forrige uke delte hun nemlig en rekke kryptiske meldinger, der hun ba kritikerne trekke seg unna.

«Mennesker bruker for mye tid på å finne andre mennesker å klandre, for mye energi på å finne unnskyldninger for ikke å være det de er i stand til å være. Mennesker fokuserer for mye på blande seg i andres liv i stedet for sitt eget», skrev hun i en av meldingene.

«De elsker å gi råd, men de lever ikke selv etter de rådene de gir. De fleste som gir råd er ikke i en posisjon der de bør gi råd. Fokuser på din egen verden», skrev hun videre.

Ifølge en kilde til People skal nemlig Khloé være så lykkelig etter å ha fått en datter, at hun ikke har latt skandalen med Tristan overskygge gleden.

- Khloé føler ikke annet enn glede nå. Hun er hodestups forelsket i sin lille jente, hun er fylt med kjærlighet, har en kilde uttalt.

Kilden fortsatte å fortelle om hvor glad realitystjernen er over å ha fått en sterk og frisk jente.

- Khloé ser ikke på det som utroskap, men mer som en tilfeldig fylle-greie, som ikke betydde noe som helst. Det var kun litt kyssing og det ledet ikke til noe mer. Det var dumme groupies, som prøvde å sette opp en felle for ham, sa kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Ble blokkert

Selv om Khloé har delt flere kryptiske beskjeder i sosiale medier de siste to månedene, har hun fremdeles ikke brutt tausheten om skandalen.

I en episode av «The Ellen DeGeneres Show» snakket imidlertid Khloés storesøster, Kim Kardashian (37), om hendelsen.

- Stakkars Khloé. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, utenom at det er helt grusomt, sa hun til DeGeneres.

Videre forklarte hun at hun støtter søsteren sin i den tøffe tiden.

- Vi heiet virkelig på Khloé, og vi gjør fremdeles det. Hun er så sterk og gjør det beste hun kan. Det er en veldig trist situasjon, sa Kim.

I ettertid innså hun imidlertid at hun må være mer forsiktig med hva hun sier i offentligheten. Da hun gjestet talkshowet «Live with Kelly and Ryan», fortalte hun at Tristan blokkerte henne i sosiale medier etter «Ellen DeGeneres»-intervjuet.

LES OGSÅ: - Sønnen dypt såret over at Caitlyn dropper bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer