- Hun kommer til å dumpe ham

J-Lo har fått nok av kjærestens partyliv.

LEI AV KJÆRESTENS PARTYLIV: Jennifer Lopez skal være så lei av at kjæresten Casper Smart heller vil feste med kameratene etter hennes konserter, enn å være sammen med henne, at hun nå skal være klar for å avbryte forholdet. Foto: All Over Press
LEI AV KJÆRESTENS PARTYLIV: Jennifer Lopez skal være så lei av at kjæresten Casper Smart heller vil feste med kameratene etter hennes konserter, enn å være sammen med henne, at hun nå skal være klar for å avbryte forholdet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Jennifer Lopez (43) har datet koreografen Casper Smart (24) i snart ett år, men nå sier en kilde nær paret at det snart kan være slutt på forholdet.

Jennifer - som for tiden har med seg Casper på sin turné i USA - skal nemlig være lei av at Casper etter konsertene heller vil feste med sine danse-kamerater enn å slappe av sammen med henne og hennes tvillinger Max og Emme (4).

- Han vil henge sammen med danserne og feste, men det er ikke Jennifers greie. Hun er profesjonell og tenker på dette som en business. Hun kommer til å slå opp med ham. De har ikke en fremtid sammen, sier kilden til nettstedet Radaronline.

Til tross for at Casper tidligere i forholdet skal ha tilpasset seg rollen som reservepappa for barna Jennifer fikk med eks-mannen Marc Anthony, skal J-Lo ha bestemt seg for at han ikke lenger er den rette for henne.

- Casper vil nok få beskjed om å flytte når turnéen slutter i Miami. Jen falt for Casper og han var det hun trengte for å komme over bruddet med Marc, men nå er hun klar til å gå videre, sier kilden til Radaronline.

Verken Lopez eller Smart har foreløpig kommentert bruddryktene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - J-Lo og Steven fikk sparken fra Idol

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer