- Hun kommer til å bli overrasket

Jan Thomas har kåret Norges best kledde kjendis.

MOTEDOMMER: Jan Thomas har kåret Norges best kledde mann og kvinne. Hvem det er får du vite i fredagens Se og Hør.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
MOTEDOMMER: Jan Thomas har kåret Norges best kledde mann og kvinne. Hvem det er får du vite i fredagens Se og Hør. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Jan Thomas snakke om kåringen og hvordan du skal kle deg på julebordet 7:35 ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken!  

SEOGHØR.NO: Se og Hørs motepoliti Jan Thomas Mørch Husby har for sjette året på rad kåret Norges best og verst kledde kjendiser. Stylisten har sansen for detaljer og hver uke kaster han terning på ukens antrekk. Nå har han sett nærmere på landets kjendiser, og det er mye som må klaffe før man havner på listen over de best kledde.

- Den største forutsetningen for å komme på listen, og i alle fall for å vinne er at man må ha vært ute og vist seg. Det nytter ikke å stille opp én gang på rød løper. Først og fremst må du ha vært ute ganske mye og konsekvent fått femmere og seksere på terningen. Alt stemmer; antrekkene, håret og make-upen, og forsterker budskapet om hvem du er, sier Jan Thomas til Seoghør.no. 

Fredag får vi vite hvem moteeksperten har utpekt til årets vinnere. I fjor var det Jenny Skavlan og Ari Behn som havnet øverst på klestoppen. 

Han vil ikke røpe så mye, men tror årets best kledde kvinne blir svært overrasket. 

- Det er uforutsigbart. Hun kommer til å bli veldig overrasket. Hun kommer ikke til å fatte og begripe at hun er Norges best kledde, for hennes fokus ligger et annet sted.

Jan Thomas forteller at årets vinner er flink til å sette sammen antrekk og er et naturtalent når det gjelder farge og kleskominasjoner.  

- Alt hun gjør er gjennomført. Hun blir den karakteren som antrekket signaliserer. 

I fredagens Se og Hør avslører Jan Thomas hvem han mener er årets best kledde kjendis. Kåringen får du i et eget gratis blad som følger med Se og Hør. På Seoghør.no skal leserne kåre den de mener er best kledd.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik skal du se deg på julebordet   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer