GIFTET SEG: Kristin Størmer Steira giftet seg med Devon Kershaw 25.Juli 2015, nå venter de barn.  Foto: Espen Solli, Se og Hør
GIFTET SEG: Kristin Størmer Steira giftet seg med Devon Kershaw 25.Juli 2015, nå venter de barn. Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

- Hun kommer til å bli en fantastisk mamma

Det er ikke bare Kristin Størmer Steira og ektemannen som gleder seg til de snart blir foreldre.

SEOGHØR.NO: 23. august avslørte Se og Hør nyheten om at Kristin Størmer Steira (35) er gravid, og venter en liten baby i januar.

Nå kommenterer foreldrene til Kristin, Anne (59) og Kjell Arne (59), den gledelige nyheten til Her og Nå. 

Og foreldrene tviler ikke på at Kristin kommer til å bli en god mor. Kristin har nemlig fem tantebarn hun har fått øvd seg litt på bleieskift med. 

- Hun kommer til å bli en fantastisk mamma. Hun har selv uttalt at hun håper å lære av sin mor, forteller pappa Kjell Arne.

- Da blir de i alle fall bortskjemte, sier mamma Anne med et smil.

Saken fortsetter under bildet. 

DELTAR I «SKAL VI DANSE»: Tidligere langrennsløper Kristin Størmer Steira og danser Fredric Brunberg under sesongpremieren av TV2-programmet "Skal vi danse" I 2016. Her er hun fire måneder på vei. 
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Vegard Wivestad Grøtt/NTB scanpix
DELTAR I «SKAL VI DANSE»: Tidligere langrennsløper Kristin Størmer Steira og danser Fredric Brunberg under sesongpremieren av TV2-programmet "Skal vi danse" I 2016. Her er hun fire måneder på vei. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Vegard Wivestad Grøtt/NTB scanpix Vis mer

La opp ski-karrieren

I august 2014 begynte langrennsstjernen å hinte om at skikarrieren gikk mot slutten, slik at hun kunne fokusere på ønsket om barn. I april 2015 ble det kjent at hun la opp etter 13 år som aktiv skiidrettsutøver

- Jeg har presset kroppen i snart 15 år. Da er det kanskje greit at den får litt ro når man skal jobbe med andre ting, sa hun til Aftenposten den gang. 

Saken fortsetter under bildet. 

NM I SKI: Kristin Størmer Steira under trening til konkurranseløypene til NM på ski 2015 på Røros.
 Foto: Jon Olav Nesvold/NTB scanpix
NM I SKI: Kristin Størmer Steira under trening til konkurranseløypene til NM på ski 2015 på Røros. Foto: Jon Olav Nesvold/NTB scanpix Vis mer

Uttalt ønske om familie tidligere 

Privat er Kristin godt gift med det kanadiske skiesset Devon Kershaw (33).

De to giftet seg 25. Juli 2015 utendørs i romantiske og naturskjønne omgivelser i Lofoten. I bryllupet var det rundt 90 gjester som bevitnet at de to ga hverandre sitt «ja». 

De to skiløperne møttes i skisporet for fem år siden - og deres vennskap utviklet seg underveis til kjærlighet. Det var først i 2013 at forholdet deres ble kjent. 

- Jeg har det veldig bra om dagen, røpte Kristin til Se og Hør den gang. 

Størmer Steira vokste opp sammen med tre søsken, og uttalte til Se og Hør ett halvt år etter bryllupet at hun håpet å få gleden av å stifte en stor familie en gang. 

- Ja, vi har jo lyst på en familie, fortalte hun.

LES OGSÅ: Stakk av da faren ble spurt om forholdet til Bieber 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.