OVER OG UT: Ekteskapet mellom Peaches og Max er nå offisielt over.  Foto: All Over Press
OVER OG UT: Ekteskapet mellom Peaches og Max er nå offisielt over. Foto: All Over PressVis mer

- Hun kommer nok tilbake med halen mellom beina

Peaches Geldof skilles etter kun 186 dager!

SEHER.NO: Det er ikke mange månedene siden rockedatter Peaches Geldof (19) erklærte at hun var stormende forelsket i musikerektemannen Max Drummey (24), som hun rømte til Las Vegas og giftet seg med i fjor sommer.

Likevel kommer det nok ikke som noe sjokk når hun nå, kun 186 dager etter sjokkbryllupet, har bestemt seg for å skilles.

Det var lørdag at Sir Bob Geldofs 19 år gamle datter og ektemannen offentliggjorde en felles melding om at de nå går hver sin vei, skriver Daily Mail.

Det har imidlertid versert rykter om et brudd helt siden ektepakten ble inngått, og flere kilder hevder at Peaches og Max ikke har bodd sammen på flere måneder.

Paret gir ikke noen spesifikk årsak til bruddet i meldingen, men forklarer at de ønsker å gå hver sin vei, men som gode venner. Kilder bekrefter imidlertid at de to skal ha kranglet og hatt "store problemer".

Den siste tiden har Peaches, som jobber som skribent i New York, flyttet inn hos en venninne i Greenwich Village, hvor hun skal ha fått god kontakt med en annen New York musiker - Donald Cumming.
Venner av rockedatteren tror det er Cumming som er den egentlige grunnen til at Peaches nå ønsker en skilsmisse.

- Det er ingen overraskelse at ekteskapet er over, hvis man en gang kunne kalle det et ekteskap. Peaches var desperat etter å bo i New York og få et visa, og det har hun nå. Hun har ikke bodd med Max på kjempelenge og hvis en snakket med henne fikk en inntrykk av at hun egentlig ikke brydde seg så mye om hva han drev med. Det var en rask romanse, men den forsvant fort etter at glansen av ekteskapet gikk over,  forteller en kilde.

Og nå er venner av rockedatterens far sikre på at 19-åringen kommer krypende tilbake til London.

- Sir Bob vet at Peaches gjorde dette uten å tenke. Han måtte bare la henne lære av hennes egne feil. Hun kommer nok tilbake til London med halen mellom beina, sier en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det var et skrik om hjelp!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.