<strong>LYKKELIG:</strong> Jennifer Aniston skal være lykkelig over at eksmannen Brad Pitt skal gifte seg igjen, og kommer kanskje i bryllupet. Foto: All Over Press
LYKKELIG: Jennifer Aniston skal være lykkelig over at eksmannen Brad Pitt skal gifte seg igjen, og kommer kanskje i bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun kommer kanskje i bryllupet

Jennifer Aniston skal være svært lykkelig over forlovelsen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston (43) skal ha mottatt nyheten om eksmannen Brad Pitts forlovelse med Angelina Jolie med stor glede.

Kilder i Hollywood sier at filmstjernen ikke kunne vært mer lykkelig, og at hun til og med kanskje vil komme i bryllupet.

Aniston skal ha klandret Angelina for at hun ødela hennes ekteskap med Brad Pitt etter at de to møttes på settet under filmen «Mr. og Mrs. Smith» i 2005.

Siden den gang har Jennifer funnet lykken med skuespiller Justin Theroux, og ser lysere på livet.

- Jennifer er glad på Brad og Angelinas vegne. Hun er så forelsket i Justin at hun bare er takknemlig over hvordan ting har blitt. Hadde det ikke vært for Angelina ville ikke Jennifer og Justin ha blitt et par. Jeg ville ikke vært overrasket om hun til og med kommer i bryllupet, sier kilde til The Sun.


Det er forventet at Angelina (36) og Brad (48) vil gifte seg på deres franske slott senere i år.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Superparet Brad og Angelina er forlove

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer