- Hun kommer aldri tilbake

«Grey's Anatomy»-produsentene nekter å slippe TV-stjernen inn i varmen igjen.

FÅR IKKE KOMME TILBAKE: Katherine Heigl ser ikke ut til å få oppfylt drømmen om å gjøre comeback i TV-serien «Greys Anatomy». Her er hun sammen med skuespilleren Sandra Oh. Foto: TV 2
FÅR IKKE KOMME TILBAKE: Katherine Heigl ser ikke ut til å få oppfylt drømmen om å gjøre comeback i TV-serien «Greys Anatomy». Her er hun sammen med skuespilleren Sandra Oh. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Grey's Anatomy»-stjernen Katherine Heigl (33) sa i januar at hun gjerne ville gjøre comeback i den populære TV-serien, etter at hun i 2010 forlot den for å ta vare på sin adoptivdatter.

- Jeg vil virkelig, virkelig se hvor Lizzi befinner seg nå, sa Heigl og avslørte samtidig at hun hadde tatt kontakt med seriens skaper Shonda Rhimes for å diskutere et comeback.

Men nå heller Rhimes kaldt vann i blodet på Heigl og andre som håper å se henne tilbake i serien - som her til lands sendes på TV 2.

- Jeg tror ikke det kommer til å skje, sier Rhimes til bladet TV Guide.

Heller ikke «Grey's Anatomy»-stjernen Ellen Pompeo tror Heigl vil komme tilbake.

- Nei, jeg tror ikke det. Det skjer nok ikke, svarte hun i forrige uke, da hun var gjest i talkshow-programmet «Chelsea Lately».

Heigl har foreløpig ikke kommentert de nedslående meldingene fra sine tidligere kolleger.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ekkelt å kysse «McDreamy»

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer