- Hun kom i gardinene sine

Filmstjernen får massiv kritikk for denne kjolen...

SMILTE: Skuespilleren var i godt humør på den røde løperen. Foto: All Over Press
SMILTE: Skuespilleren var i godt humør på den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Filmstjernen Nicole Kidman (42) er vant til å stikke av med oppmerksomheten når hun viser seg på den røde løperen. Og vanligvis er oppmerksomheten positiv.

Det var den ikke da Kidman ankom Hollywood Foreign Press Associations fest i Beverly Hills torsdag kveld.

Stjernen får nå massiv kritikk for valget av kjole. 42-åringen hadde kledd seg i en grønn kjole som nådde henne til knærne.

- Nicole kom i gardinene sine. Både fargen og snittet ser bra ut på henne, men stoffet ser helt forferdelig ut. Det ser ut som om kjolen er laget ut av møbelstoff fra 70-tallet, skrives det på motebloggen Cocoperez.com.

Kidman får likevel skryt for å ha gått tilbake til sin røde hårfarge, etter en periode som blondine.

Da skuespilleren viste seg for fotografene i mai, skapte hun også overskrifter. Men da var det ikke klærne som var grunnen, det var nemlig brystene som angivelig hadde blitt større. Blant annet spekulerte britiske Daily Mail i om stjernen hadde fikset på fordelene sine.

«Etter at hun fikk datteren Sunday Rose i juli 2008, må jo hennes beundrere lure på hvordan den syltynne stjernen har fått til dette løftet», skrev avisen.

Stjernen skal tidligere ha fått sparken fra flere filmer fordi hun har brukt for mye botox.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med brystene hennes?