- Hun klarte knapt å åpne øynene

Lindsay Lohan sjokkerte fansen på kjendisgalla.

FESTET VILT: Lindsay Lohan slet med å holde maska, da hun mandag festet på kjendisgalla i New Yorks Whitney Museum of American Art. Foto: All Over Press
FESTET VILT: Lindsay Lohan slet med å holde maska, da hun mandag festet på kjendisgalla i New Yorks Whitney Museum of American Art. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Lindsay Lohans venner og familie har den siste tiden fryktet at hun er i ferd med å ødelegge seg selv med alkohol og andre rusmidler, etter en serie skandaler.

Etter at Lindsay (23) la ut toppløsbilde av seg selv på nettsamfunnet Twitter og deltok på en rekke ville fester i Los Angeles med blant annet sin 15 år gamle lillesøster Ali på slep, rykket hennes far Michael ut i mediene og varslet kamp mot datterens dealer.

Pappas inngripen så imidlertid ikke ut til å ha hjulpet noe særlig da Lindsay - også ofte omtalt i pressen som LiLo - mandag dukket opp under en galla på The Whitney Museum of American Art i New York

Filmstjernen så ifølge The Sun ut til å være kraftig beruset, og måtte klamre seg fast i et stålgjerde for å holde balansen.

- Hun klarte knapt å åpne øynene, og måtte gjøre alt hun kunne for å unngå å falle, skriver avisen.

Lindsay har tidligere vært innlagt på avvenningsklinikk for å få bukt med sine rusproblemer, men nå tyder alt på at hun har gått på en real sprekk.

Kanskje burde hun spørre den tidligere "O.C."-stjernen Mischa Barton om livsstils-tips.

Barton - som tidligere i år ble innlagt på en psykiatrisk klinikk etter å blant annet ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand - viste seg fra sin beste side på kjendisgallaen.

- Hun holdt en edruelig maske hele kvelden, i motsetning til Lindsay, skriver The Sun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767
LES OGSÅ: Her bryter de seg inn hos Lindsay