- Hun klarte ikke å stole på ham

«Glee»-stjernen Dianna Agron har gjort det slutt med sin «Gossip Girl»-kjæreste Sebastian Stan.

SJALU: Ifølge kilder skal Dianna Agron ha hatt problemer med å stole på kjæresten, og var bekymret for at han skulle være utro. Foto: Stella Pictures
SJALU: Ifølge kilder skal Dianna Agron ha hatt problemer med å stole på kjæresten, og var bekymret for at han skulle være utro. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Glee»-stjernen Dianna Agron og «Gossip Girl»-skuespilleren Sebastian Stan har avsluttet sin romanse.

«Glee»-skuespilleren og «Gossip Girl»-stjernen begynte å date i juli, men har nå bestemt seg for å gjøre det slutt ettersom de sliter med avstandsforholdet.

- Avstandsforholdet passet ikke for dem. Dianna kommer til New York i jula sammen med moren sin, så de finner kanskje gnisten igjen da, sier en kilde til showbizspy.com.

Venner av Dianna forteller også at forholdet aldri vil fungere fordi hun har problemer med å stole på Sebastian.

- Hun var alltid bekymret for at han var utro mens hun var og filmet, men det ville han aldri ha gjort, sier en kilde til showbizspy.com.

Før de endte forholdet, fortalte Dianna at hun var lykkeligere enn noensinne.

- Jeg er lykkeligere enn jeg noen gang har vært. Jeg har elsket hver del av det å bli eldre og vokse opp, men jeg mener at jeg aldri har følt meg mer som meg selv og jeg blir behandlet som den jeg føler at jeg er, uttalte TV-stjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Han er en løs kanon 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer