ANSPENT: Forholdet mellom Mats Slyngstad og Ann Marielle Lipinska var til tider svært anspent. Til slutt fikk Lipinska ønsket sitt om å få Mats hjem oppfylt. Foto: TV3
ANSPENT: Forholdet mellom Mats Slyngstad og Ann Marielle Lipinska var til tider svært anspent. Til slutt fikk Lipinska ønsket sitt om å få Mats hjem oppfylt. Foto: TV3Vis mer

- Hun klarer jeg meg godt uten

Utstemte Mats Slyngstad har ikke hatt kontakt med Ann Marielle Lipinska siden innspillingen av «Paradise Hotel».

SEOGHØR.NO: Et i utgangspunktet godt forhold mellom Mats Slyngstad (21) og Ann Marielle Lipinska (24) på «Paradise Hotel», ble i løpet av ukene gradvis verre. Det førte til slutt til at Lipinska prøvde å sende hjem Slyngstad.

Da Ann Marielle fikk makt etter å ha blitt kåret til «Miss Paradise», fikk hun ønsket sitt oppfylt, da de andre deltagerne måtte velge mellom å stemme hjem Slyngstad eller Lene Angelica Nilsen under onsdagens Pandoras eske.

VRAKET ANN MARIELLE: Tidligere i Paradise Hotel sendte Slyngstad ut Lipinska til fordel for Heidi Alexandra Olsen. Lipinska kom senere inn igjen, og fikk se at Slyngstad måtte pakke kofferten. Foto: TV3
VRAKET ANN MARIELLE: Tidligere i Paradise Hotel sendte Slyngstad ut Lipinska til fordel for Heidi Alexandra Olsen. Lipinska kom senere inn igjen, og fikk se at Slyngstad måtte pakke kofferten. Foto: TV3 Vis mer

- Å ryke på den måten var selvfølgelig kjipt, men jeg hadde vært klar over at det ville bli meg hele dagen, så det kom ikke som noe sjokk, forteller Slyngstad til Seoghør.no.

Han forteller at forholdet ikke har bedret seg etter at innspillingen av over. De to har ikke vekslet ord etter «Paradise Hotel».

- Vi snakker ikke sammen, og har ikke hatt kontakt siden innspillingen i Mexico. Og det går egentlig helt fint, hun klarer jeg meg godt uten, sier Mats.

Likevel sier han at han forstår at Lipinska forsøkte å få ham ut, etter at han tidligere hadde sviktet henne.

- Vi var ikke hyggelige mot hverandre, men jeg var mer oppgitt enn sint på henne. Begge to jobbet for å få hverandre ut, og det var dessverre hun som klarte det.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Tatt ut av hotellet for å gravid-testes