SLO HODET: En tydelig opprørt Kerry følger barnevakt Gemma til ambulansen. Barnevakten slo hodet og falt bevisstløs om mens hun vasket et av barnerommene.  Foto: All Over Press
SLO HODET: En tydelig opprørt Kerry følger barnevakt Gemma til ambulansen. Barnevakten slo hodet og falt bevisstløs om mens hun vasket et av barnerommene. Foto: All Over PressVis mer

- Hun klarer ikke slutte å spise

Er Kerry Katona i ferd med å tape kampen mot kiloene?

SEHER.NO: Tidligere Atomic Kitten-stjerne Kerry Katona (28) har blitt mer kjent for sitt narkotikamisbruk og mange skandaleopptredner, enn sin sangstemme.

Realitystjernen, som også har hatt store problemer med vekten, fikk i fjor høst en ny kropp til svimlende 150.000 kroner.

På ni måneder gikk hun ned fra 88 til 51 kilo, og begynte å se ut som hun gjorde før skilsmissen fra Westlife-stjernen Bryan McFadden.

Men selv da var ikke 28-åringen fornøyd, og mente at hun var blitt for tynn.

- Jeg veide 88 kilo, kanskje litt mer da jeg var gravid med Max. Etterpå holdt jeg meg på 76 kilo. Nå er jeg 51 kilo, men jeg vil gjerne være 53 kilo. Da blir jeg glad, for jeg liker ikke så godt å være så tynn, sa Kerry tidligere i år.

Nå ser det imidlertid ut til at ting har sklidd litt ut for popstjernen igjen.

For selv om hun fortsatt er relativt slank, er det, ut fra den siste tids bilder, helt tydelig at Kerry har begynt å legge på seg igjen, skriver Daily Mail.

- Hun klarer rett og slett ikke å slutte å spise, forteller en kilde.

Det har imidlertid vært en vanskelig tid for Kerry, som skal ha blitt kjempeulykkelig da hennes barnevakt, Gemma, slo seg i hodet og falt om bevisstløs i Katonas hjem i Winslow, Cheshire i forrige uke.

En ambulanse måtte komme og hente barnevakten, og popstjernen skal angivelig ha sett livredd ut.

- Kerry var helt fra seg etter Gemmas ulykke. Hun er kjempeglad i Gemma og ville bli med i ambulansen for å sørge for at alt gikk bra med henne, forteller en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har ikke tatt medisinene mine!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.