- Hun klarer ikke ha et normalt forhold

Jennifer Lopez faller for feil menn fordi hun er redd for å være alene.

UNG KJÆRESTE: Jennifer Lopez er sammen med 18 år yngre Casper Smart. Stjernens manager mener hun stadig faller for feil menn.
UNG KJÆRESTE: Jennifer Lopez er sammen med 18 år yngre Casper Smart. Stjernens manager mener hun stadig faller for feil menn. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den sexy popstjernen Jennifer Lopez (42) annonserte i fjor at hun skiller seg fra Marc Anthony. Kort tid etter bruddet ble hun sett sammen med 18 år yngre Casper Smart (24), og de to er nå i et seriøst forhold.

Men folk nær stjernen er usikker på om Lopez virkelig er lykkelig. Sangerens manager Benny Medina har flere ganger prøvd å gi henne kjærlighetsråd, men forteller til Vouge at han snart gir opp.

- Jeg skulle ønske hun kunne ta tiden til å møte noen på en naturlig måte i stedet for å la ekstreme menn forfølge henne. Jeg tror det motarbeider muligheten hennes til et meningsfylt og ekte forhold, sier Medina til Vouge ifølge Radaronline.

Medina forteller også at Lopez er perfeksjonist og at når hun først gjør noe legger hun hele sjelen sin i det – enten det er jobb eller kjærlighet.

- Hun gjør aldri noe halvveis og er 100 prosent i et forhold, en jobb eller andre ting i livet.

42-åringen har tre skilsmisser bak seg. For få måneder siden ble det slutt med Marc Anthony som hun har barna Emme og Maximilian sammen med. Hun var tidligere gift med Ojani Noa i ett år, og gikk ned kirkegulvet på nytt få år senere med danseren Chris Judd. Da forholdet tok slutt forlovet hun seg med skuespilleren Ben Affleck, men paret gjorde det slutt etter to år.

Eks-mannen Anthony har, ifølge radaronline, rådet Jennifer til å søke hjelp hos psykolog for å bli kvitt redselen for å være alene.

Manageren skal også ha snakket med Jennifer om hennes forhold til sin unge danser.

- Hun er fullstendig klar over hvordan det virker, men mener det ikke handler om alder. Hun var i et forhold der hun ikke følte hun fikk det hun trengte og var åpen for en stor forandring.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tok med kjæresten på karneval i Rio  
Jennifer Lopez ute med sin unge kjæreste - se video her!


[obj:media:10902]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer