- Hun kjørte hodet mellom beina på stripperne

Rihanna havnet i trøbbel da hun var på strippeklubb sammen med eks-kjæresten.

FIKK LAPDANCE: - Rihanna kunne ikke motstå fristelsen til å betale for en lap-dance. Hun så ut til å elske å se jentene i aksjon, sier en kilde om Rihannas besøk på strippeklubben Stringfellows. Her forlater hun stedet sammen med blant annet sin ek Foto: All Over Press
FIKK LAPDANCE: - Rihanna kunne ikke motstå fristelsen til å betale for en lap-dance. Hun så ut til å elske å se jentene i aksjon, sier en kilde om Rihannas besøk på strippeklubben Stringfellows. Her forlater hun stedet sammen med blant annet sin ek Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Rihanna (23) nyter livet. Onsdag denne uka tok hun med seg blant annet sin eks-kjæreste, baseballstjernen Matt Kemp (27), og dro på strippeklubb i den engelske hovedstaden London. Etterpå skal hun ha fått det hett mellom ørene etter at hun gjentatte ganger skal ha befølt stripperne, skriver The Sun.

Ifølge avisen klarte nemlig ikke den 23 år gamle sangstjernen å holde fingrene av fatet - og ved ett tilfelle skal hun ha kjørt hodet sitt mellom beina på en av kvinnene som danset.
 
- Rihanna kunne ikke motstå fristelsen til å betale for en lap-dance. Hun så ut til å elske å se jentene i aksjon, sier en ikke-navngitt kilde til The Sun.

Kilden hevder at dørvaktene reagerte hardt da Rihanna ikke ville slutte å ta på stripperne, til tross for flere advarsler.

- De likte det ikke. En gang kjørte hun også hodet sitt mellom beina på danserne...

«Rude Boy»-sangeren ankom strippeklubben Stringfellows sammen med eks-kjæresten Matt, samt den tidligere tungvektsbokseren David Haye og kjendisfrisør Adee Phelan.

Tidligere på kvelden skal Rihanna ha sunget Guns N' Roses-hits på Nove karaokebar i West End i London.

23-åringen dater for tiden den britiske modellen Dudley O'Shaughnessy (21), som hun møtte da hun filmet sin siste video. Torsdag gjennomførte Rihanna sin konsert på London's O2 arena.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bonde ba Rihanna kle på seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer