- Hun kjøpte flere graviditetstester

Nygifte Kim Kardashian vil bli gravid før sin første bryllupsdag.

HEMMELIG INNKJØP?: Ifølge et øyenvitne skal Kim Kardashian ha gått til innkjøp av to graviditetstester mens hun og ektemannen Kris Humphries var på en kort bryllupsreise i Italia forrige uke. Her er hun imidlertid og handler økologisk mat med søst Foto: All Over Press
HEMMELIG INNKJØP?: Ifølge et øyenvitne skal Kim Kardashian ha gått til innkjøp av to graviditetstester mens hun og ektemannen Kris Humphries var på en kort bryllupsreise i Italia forrige uke. Her er hun imidlertid og handler økologisk mat med søst Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV- og sosietetskjendisen Kim Kardashian (30) giftet seg med basketballstjernen Kris Humphries (26) i en overdådig seremoni den 20. august.

Skjønnheten har lenge før giftermålet vært åpen om sitt ønske om både ektemann og barn, og i sommer uttalte 30-åringen at hun gjerne ville bli gravid innen utgangen av 2011. Og nå kan det virke som at det nygifte paret allerede er i gang med å prøve å få barn.

Da Kim og Kris nøt en kortvarig, men romantisk bryllupsreise i nærheten av Napoli nylig, skal «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen i hvert fall ha gjort et noe avslørende innkjøp. Den 25. august ble hun nemlig observert på et lokalt apoktek, ikke langt unna hotellet til turtelduene, i den pittoreske byen Amalfi.

- Jeg så Kim på apoteket. Hun kom inn alene, og kjøpte to graviditetstester. Hun kunne ikke italiensk, og hun så ut til å være litt ille berørt over situasjonen.
 
- Den ansatte bak disken visste ikke hvem hun var, men siden de sender reality-serien hennes hjemme i Storbritannia kjente jeg henne igjen, forteller den engelske turisten Nick Jones til Life&Style.

Ifølge en kilde nær TV-stjernen har hun lyst på barn akkurat ni måneder etter bryllupsdagen 20. august. Men da Life&Style spurte den nygifte kjendisen om graviditetstest-episoden noen dager senere, var hun svært forsiktig med å ikke røpe for mye.

- Jeg giftet meg jo nettopp! Hvem vet? Det er ingen hemmelighet at jeg ikke kan vente med å bli mamma. Så selvfølgelig håper jeg det skjer snart. Jeg vet ikke om jeg er gravid for øyeblikket, lød det noe kryptiske svaret fra Kim Kardashian.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Han forutså konas graviditet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer