TRØBBEL I PARADIS: Angelina Jolie og Brad Pitt skal ha store samlivsproblemer. Foto: All Over Press
TRØBBEL I PARADIS: Angelina Jolie og Brad Pitt skal ha store samlivsproblemer. Foto: All Over PressVis mer

- Hun kjefter og smeller i ett sett

I Angelinas øyne får ikke Brad til noen ting...

SEHER.NO: Privatlivet til Angelina Jolie og Brad Pitt er en av de store "snakkisene" i Hollywood for tiden. Bruddryktene har for alvor gått de siste månedene. Selv har paret slått tilbake mot ryktene gang på gang, men stadig uttaler nye kilder seg med motstridende informasjon.

Nå hevder en som står paret nært, at Angelina virkelig ikke klarer å slutte med klagingen. Det går ut over Brad.

- Hun synes at han ikke får til noen ting. I det siste har de kranglet mer og mer. De kommer til å slå opp til slutt, forteller en kilde ifølge US Weekly.

Nettstedet skriver at paret fortsatt holder sammen, men samtidig er personer i deres innerste krets redd for fremtiden de har sammen. Og skylden ligger hos Angelina.

- Hun er en perfeksjonist som alltid på få viljen sin. Hun kjefter og smeller på ham om alt.

Ifølge US Weekly er Brad Pitt svært ulykkelig for tiden. I tillegg til konas kjefting, skal hun visstnok også forsøke å få ham til å føle seg dum.

- Hun skjeller ham ut om eggene er for bløte eller om han har brent noe. Han bryr seg for mye om hva allmennheten tenker. Han vil ikke vise verden at han har mislyktes. Hun respekterer heller ikke hans intellekt, og de krangler om at Brad støtter Obama.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot ryktene igjen