Kylie Jenner:

- Hun kjeder seg som mamma

TV-stjernen elsker lille Stormi, men skal savne sin bekymringsløse livsstil.

LEI?: Nettstedet RadarOnline hevder at Kylie Jenner føler hun har tatt seg vann over hodet som mamma for datteren Stormi. Her med kjæresten Travis Scott på MET-gallaen i starten av mai. Foto: Neil Rasmus/ BFA/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
LEI?: Nettstedet RadarOnline hevder at Kylie Jenner føler hun har tatt seg vann over hodet som mamma for datteren Stormi. Her med kjæresten Travis Scott på MET-gallaen i starten av mai. Foto: Neil Rasmus/ BFA/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

I starten av februar bekreftet Kylie Jenner (20) endelig at hun og Travis Scott (27) hadde blitt foreldre sammen for første gang, til hjerteknuseren Stormi Webster (snart fire mnd.).

I månedene som har fulgt siden, har det relativt ferske foreldreparet skapt overskrifter en rekke ganger.

Både det uvanlige navnet på den lille jenta, Kylies bruk av Snapchat-filtere på datterens fjes - og hvorvidt det er Travis Scott, Kylies ekskjæreste Tyga (28) eller livvakten hennes, Tim Chung (20), som er barnefaren - er blitt flittig diskutert.

Nå hevder RadarOnline at den unge ettbarnsmoren føler at hun har tatt seg vann over hodet i morsrollen, og at hun savner sitt bekymringsløse liv med sine jevnaldrende venninner.

Skal savne festlivet

Nettstedet skriver at Kylie Jenner angivelig bruker en formue på barnepiker og assistenter som hjelper henne og kjæresten med å ta vare på lille Stormi.

- Hun driver og ansetter flere barnepiker og annen stab til Stormi fordi hun ønsker å gå tilbake til sin fjonge sosietets-livsstil, sier en kilde nær TV-stjernen, og utdyper:

- Hun vil være ute på byen, henge med vennene sine og bare være 20 år gammel. Hun savner fest- og nattelivet. Å kunne henge med venninnene sine til fire om morgenen, uten å måtte gjøre noe dagen etter.

GLAD I UTELIVET: Kylie Jenner avbildet ute i New York sammen med en venninne dagen etter MET-gallaen. Foto: NTB scanpix
GLAD I UTELIVET: Kylie Jenner avbildet ute i New York sammen med en venninne dagen etter MET-gallaen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om Kylie angivelig synes at morsrollen til tider kan være kjedelig, understreker RadarOnlines kilde at det langt fra betyr at hun er lei av Stormi.

- Hun elsker å være nybakt mor, men samtidig er hun overveldet og føler at hun trenger en pause, legger kilden til.

- Får selvsagt hjelp

Ifølge People var Kylie Jenner skeptisk til å ansette barnepiker mens hun gikk gravid med Stormi. Etter at datteren ble født, skal dette imidlertid ha endret seg.

Allerede i slutten av februar, da datteren var knappe fire uker gammel, skrev People at 20-åringen hadde ansatt noen som skulle avlaste henne i morsrollen.

Kort tid senere uttalte imidlertid en kilde til People at det faktum at ettbarnsmoren og kjæresten får hjelp fra flere enn den nærmeste familien, ikke betyr at Kylie er fraværende som mor:

- Kylie har vært mamma i en måned nå, og elsker det fortsatt. Det er utmattende, men hun elsker å være mor og nyter virkelig alt ansvaret som følger med, forsikret kilden i starten av mars.

Peoples kilde la til at Kylie også skifter bleie på datteren jevnlig, og passer godt på at Stormi får nok mat og søvn.

- Kylie er veldig deltakende og involvert, men hun får selvsagt hjelp, la kilden til den gang.

TRAVEL: I tillegg til å være TV-stjerne og småbarnsmor, er Kylie Jenner en svært suksessrik forretningskvinne med sitt eget sminkemerke. Her besøker hun sin egen pop-up-butikk i San Fransisco 19. mai. Foto: Splash News/ NTB scanpix
TRAVEL: I tillegg til å være TV-stjerne og småbarnsmor, er Kylie Jenner en svært suksessrik forretningskvinne med sitt eget sminkemerke. Her besøker hun sin egen pop-up-butikk i San Fransisco 19. mai. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Fikk krass kritikk

Etter fødselen var blant andre den frittalende programlederen Wendy Williams (53) lite nådig i sin omtale av Kylies babynyhet.

TV-profilen påpekte blant annet at hun syntes «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen var for ung til å bli mor:

- Kylie er bare 20 år gammel, for et rot, sa Williams i sitt eget TV-show, ifølge Us Weekly.

Også for en drøy måned siden, i forbindelse med den hippe Coachella-festivalen i California, fikk både Kylie og Travis påpakning for at de tilsynelatende hadde reist fra sin par måneder gamle datter.

Saken fortsetter nedenfor.

På Instagram, der Kylie delte flere bilder fra festivalen, satte en rekke fans nemlig spørsmålstegn ved hvorfor Kylie og kjæresten var såpass mye på farten, kort tid etter at de ble foreldre sammen:

- Har en to måneder gammel baby, men jeg skal bare hoppe på privatflyet mitt og dra på Coachella, lød en av kommentarene, mens andre undret:

- Reiser hun fra ungen sin for å dra og bli full?

- Har ikke du en baby å passe på?

Etter kritikkstormen fra fansen på Instagram, valgte for øvrig Kylie å publisere et par søte bilder av datteren på bildedelingstjenesten.

Tabloidavisen Mirror tolket dette som et indirekte svar fra reality-stjernen, som skulle motbevise påstandene om at hun er for lite opptatt av datteren sin.

angel baby

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

LES OGSÅ: Modellen (54) sjokkerer med babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer