FESTER I CANNES: Etter byturen i Los Angeles, skal Lindsay Lohan ha fortsatt til Cannes, hvor hun i går festet med venner på nattklubben VIP Room. Foto: Stella Pictures
FESTER I CANNES: Etter byturen i Los Angeles, skal Lindsay Lohan ha fortsatt til Cannes, hvor hun i går festet med venner på nattklubben VIP Room. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun kastet kameraet mitt i en isbøtte

Men bildet den skandaleombruste filmstjernen ikke ville se havnet på trykk likevel...

Publisert
SEHER.NO: Filmstjernen Lindsay Lohan forbereder seg for tiden på å sone en dom på 120 dager i fengsel og 480 timer samfunnstjeneste etter brudd på en promillekjørings-dom fra 2007.

Men nå truer en ny skandale med å legge flere dager til Lindsays fengselsopphold, etter at hun beskyldes for å ha ødelagt kameraet til en kvinnelig nattklubbgjest i fylla.

Episoden skal ifølge Radaronline.com ha skjedd natt til søndag i nattklubben Paul & Andre i Hollywood.

- Da Lindsay grep min venns hånd, tok en annen kvinne som var med henne kameraet. Lindsay sa flere ganger «jeg trenger det bildet». Så den andre kvinnen kastet det i en isbøtte.

Etter å ha sjekket kameraet nærmere da de kom hjem, oppdaget vennegjengen at bildekortet fortsatt var intakt.

Nå har Radaronline publisert bildet på sine nettsider, som de hevder viser at Lindsays lovpålagte behandling på for sitt rusmisbruk ikke har vært så vellykket som hun har fortalt retten.

Det kan ifølge nettsiden føre til strengere straff for filmstjernen.

Selv avviser Lindsay både at hun var full og at opptrinnet skal ha funnet sted.

- Det er ren løgn, sier hun til nettsiden Gossipcop.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer