SINT: - De ropte, skrek og bare kjeftet på hverandre. Til slutt nektet Ryan å bli med til tegneseriemessen, noe som gjorde Scarlett så rasende at hun kastet forlovelsesringen fra seg, sier en kilde. Foto: All Over Press
SINT: - De ropte, skrek og bare kjeftet på hverandre. Til slutt nektet Ryan å bli med til tegneseriemessen, noe som gjorde Scarlett så rasende at hun kastet forlovelsesringen fra seg, sier en kilde. Foto: All Over PressVis mer

- Hun kastet fra seg ringen i sinne

Rasende Scarlett i full krangel med ektemannen.

SEHER.NO: Det er ikke mer enn ett år siden at Scarlett Johansson (24) giftet seg med Ryan Reynolds i et lite, romantisk bryllup utenfor Vancouver i Canada, der både Scarletts mor, Melanie Sloan og broren Adrian var til stede.

Den gang fantes masse kjærlighet i luften mellom de to, og den usedvanlig vakre 24-åringen bar selvsagt sin diamantring til en verdi av over 200.000 kroner - som et symbol på hennes store kjærlighet til mannen.

Men nå ser det ikke like lyst ut for superparet. Og skal man tro Fox News er forholdet mellom dem mer preget av krangler og maktkamper. Nylig røk de også ut for en gigantisk krangel på vei til en tegneseriemesse i San Diego.

Til  Fox News forteller en kilde tett på paret at det hele gikk fullstendig galt.

- De ropte, skrek og bare kjeftet på hverandre. Til slutt nektet Ryan å bli med til tegneseriemessen, noe som gjorde Scarlett så rasende at hun kastet forlovelsesringen fra seg, sier kilden til nettstedet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Drømmer om å adoptere