FLOTT PAR: Det er ingen tvil om at vakre Natalia og Stig kler hverandre. Foto: TVNorge
FLOTT PAR: Det er ingen tvil om at vakre Natalia og Stig kler hverandre. Foto: TVNorgeVis mer

Hun kapret "Ungkaren"s hjerte

Stig Kjos falt for flotte Natalia Davadi i "Ungkaren 20 vs. 40".

SEHER.NO: Mandag var det den store finalen i "Ungkaren 20 vs. 40". Stig Kjos (31) måtte velge mellom Anita Flakk (43) og Natalia Davadi (23).

- Jeg har blitt forelsket. Det har jeg, men jeg vet ikke hva han vil ha, meg eller Anita, sa Natalia før det endelige valget skulle tas.

Men valget falt til slutt på den flotte Trondheims-jenta.

Dermed måtte Anita reise hjem fra Sør-Afrika uten drømmemannen. Med tårer i øynene ønsket hun Stig lykke til videre med Natalia.

I flere uker har Stig og Natalia måttet skjule sin kjærlighet. Nå ser Stig frem til å gjøre normale ting med sin nye kjæreste.

- Det skal bli deilig å kunne gå ut sammen. Vi har jo ikke et normalt forhold nå, for å si det sånn, så det skal bli utrolig deilig å gjøre normale ting sammen, sier Stig til Seher.no.

Stig tok med seg de gjenværende damene til et flott sommerhus på stranden i Pringle Bay. De to damene fikk hver sin alene-date med Stig. Først tok han med seg Anita på safari, før han tok med seg Natalia på fallskjermhopping
Stig og jentene fikk seg en overraskelse da Stigs pappa kom på middag.

- Jeg fikk helt sjokk da pappa kom. Jeg skjønte ikke helt hva som foregikk, sa Stig.

Og jentene ble svært så imponert over pappaens utseende.

- Han ser jo vanvittig bra ut da. Bra ut til å være 60 år da, sa Natalia, og Anita var helt enig:

- Han er jo kjekk. Så Stig kommer til å se bra ut i mange år til han...

At Stig hadde følelser for både Anita og Natalia var ikke vanskelig å se, og han innrømmer at valget var litt vanskelig.

- Ja, det var det til en viss grad. Men samtidig var det enkelt, for valget var på en måte allerede tatt, men det er aldri lett å si til den som må reise at, sorry...

Videre forteller Stig at Natalia etter hvert ble den store favoritten.

- Natalia ble en helt annen person etter hvert. Hun åpnet seg og viste meg hvem hun egentlig var. Hun følte seg nok ikke helt vel i starten da det var så mange jenter. Men etter hvert som det ble færre, slapp hun seg mer løs.

Hva var det du falt for hos Natalia?

- Natalia er ufattelig pen. Hun er eksotisk, og ser fantastisk bra ut.

- Det første jeg la merke til, var selvfølgelig utseende, men etterhvert som jeg ble kjent med henne oppdaget jeg at hun har en utrolig sjarm. Hun er utrolig snill og morsom. Hun er så full av omsorg, og hun er en utrolig moden 23-åring, sier Stig til Seher.no - tydelig forelsket.

Du høres jo veldig forelsket ut, er du det?

- Gjør jeg det? Ja, men det er jo bra... ler han.

Han innrømmer at det har vært tøft for Natalia å se programmene i etterkant.

- Det er klart at det er spesielt. Hun har ikke likt det helt. Jeg ble jo betatt av flere, så det er klart at det var ikke noe morsomt for henne å se på det. Men samtidig så vet hun hva vi begge har vært med på... forklarer Stig og legger til at de ikke har sett så mange av programmene sammen.

Har det hendt at du har fått noen hissige telefoner på mandagskveldene?

- Nei, jeg har ikke det altså, ler Stig til Seher.no

Se Natalia i "Ungkaren 20 vs. 40" nedenfor:

NATURLIG: Natalia Davadi holder seg helst ute i solen, fremfor å bruke solarium. Foto: TVNorge
Foto: TVNorge
Foto: TVNorge
Foto: TVNorge
Foto: TVNorge
Foto: TVNorge
Foto: TVNorge
TIL TOPPS: Natalia Davadi stakk av gårde ungkaren Stig Kjos i forrige runde av det populære TVNorge-programmet. Nå er kanalen klare for å satse på en ny sesong.
RIVALER: - Det kan bli stygt når en gjeng jenter kjemper om sammen mann, sier sjekkebokforfatter Jakob Løvstad. Foto: TVNorge
VAKRE: "Ungkaren"-jentene var en suksess på TVNorge i høst. Emma Andrea Raanæs (i midten) var en av grunnene til det. Foto: TVNorge
TO FINALISTER: Stig Kjos måtte velge mellom Anita Flakk og Natalia Davadi. Valget falt til slutt på vakre Natalia. Foto: TVNorge