MYE HAR SKJEDD: Det er stor forskjell på Lindsay Lohans offentlige fremtoning i forhold til hvordan hun fremstod for tre år siden. Foto: All over press
MYE HAR SKJEDD: Det er stor forskjell på Lindsay Lohans offentlige fremtoning i forhold til hvordan hun fremstod for tre år siden. Foto: All over pressVis mer

- Hun kan være død om ett år!

Lindsay Lohans far frykter datteren skal dø

SEHER.NO: Etter å ha sett de sjokkerende bildene av Lindsay Lohan (23) de siste dagene, har Michael Lohan gått ut og hevdet at datteren aldri har vært lengre nede. Han frykter nå at datteren kan være "død om ett år".

- Hun trenger langvarig rehab. Jeg frykter det verste.

- Se på Elvis, Anna Nicole Smith og Heath Ledger, som var en nær venn av henne. Det kan ta et år, en måned, en uke – hvem vet? Hun har en overflod av medisiner man ikke kan mikse, og som man ikke bør ta når man drikker, sier Michael Lohan ifølge Grazia magazine.

Lindsay og faren har vært uvenner i månedsvis, blant annet på grunn av Michaels angrep på hennes på- og av-kjæreste Samantha Ronson og uttalelsene om misbruk av reseptbelagte medisiner.

- Jeg er så såret over at noen som kaller seg min far må bruke pressen for å kommunisere med meg.

- Jeg har ikke snakket med min far, og jeg har heller ikke svart på hans truende og sinte meldinger de siste månedene. Han burde heller forsøkt å være en ekte far, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!  

LES OGSÅ: Hvordan skjedde dette på tre år?