IKKE OVER: News of the World skriver sjansen er tilstede for at det ikke ender i skilsmisse for Ashley og Cheryl Cole. Foto: Stella Pictures
IKKE OVER: News of the World skriver sjansen er tilstede for at det ikke ender i skilsmisse for Ashley og Cheryl Cole. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun kan ta ham tilbake

Han var utro med flere kvinner, men blir fortsatt kalt "kjære"...

SEHER.NO: Mange har forventet at Cheryl Cole (26) snart vil søke skilsmisse fra ektemannen Ashley Cole (29), etter utroskapsskandalen han var gjennom. Nå blir det derimot hevdet at sjansen er tilstede for at Cheryl vil ta ham tilbake.

News of the World skriver at Cheryl har tatt opp kontakten med Ashley over de siste dagene. Samtidig har fotballstjernen skrytt til sine venner om at det ikke vil bli noen skilsmisse.

- De kommuniserer konstant. De snakker med hverandre over telefonen, men mest på tekstmeldinger, sier en venn av Chelsea-spilleren.

- Det er ikke bare Ashley som er ivrig. Cheryl er også veldig aktiv. Hun vet at hun ikke bør være det, men hjertet hennes forteller henne det motsatte. Helt til forrige uke var hun rasende og hadde ingenting å si til ham. Men noen ganger kaller hun ham for "kjære". Det er helt naturlig å gjøre for henne, hun elsker mannen tross alt.

Ashley skal selv være veldig glad for dette, men har ifølge kilden oppført seg veldig overlegent de siste dagene.

- Han har fått håpet tilbake, men har også vært veldig overlegen og fortalt folk at han og Cheryl definitivt kommer til å ordne opp uten at det ender med skilsmisse.


Cheryl Cole besøkte Norge denne uken, og var med i programmet «Skavlan».  Britiske medier tolker også TV-opptredenen som et hint til at det ikke er over for stjerneparet.

«Uansett hvordan kjærligheten er, så må man kjempe for den», sa «Girls Aloud»-sangeren til norsk TV.

Ifølge News of the World forsøker Ashley nå å få til et møte med Cheryl, noe hun ennå ikke har godtatt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Snakket om bruddet på «Skavlan»