FORSTYRRELSESMOMENT: Spreke Irina Shayk kan få Ronaldos tanker vekk fra fotballen under verdensmesterskapet i Sør-Afrika. Foto: All Over Press
FORSTYRRELSESMOMENT: Spreke Irina Shayk kan få Ronaldos tanker vekk fra fotballen under verdensmesterskapet i Sør-Afrika. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun kan ødelegge for Ronaldo

Klarer fotballstjernen å holde seg fokusert?

SEHER.NO: Årets fotball-VM i Sør-Afrika er i full gang. Portugal spiller sin første kamp mot Elfenbenkysten tirsdag kveld, med superstjernen Cristiano Ronaldo (25) i spissen.

Nå spekulerer derimot kjendismedier på om fotballstjernen klarer å holde seg fokusert. Han kobles nå nemlig til nok en skjønnhet, Armani-modellen Irina Shayk (24).

«Hun kan være et gigantisk forstyrrelsesmoment under verdensmesterskapet», skriver nettstedet TMZ.com.

Ronaldo, som i 2008 ble kåret til årets fotballspiller i verden, er selv modell for det velkjente merket Armani. Han overtok rollen som sportsmodell etter selveste David Beckham.

Fotballspilleren har tidligere vært sammen med den spanske modellen Nereida Gallardo. I ettertid hadde han et kort forhold til Letizia Filippi, og i fjor sommer ble han koblet til Paris Hilton.

Hilton hevdet derimot at hun og Cristiano kun var gode venner.

- Cristiano og jeg er gode venner. Veldig gode venner. Han er en fin fyr - og en fantastisk atlet. Vi er i ferd med å bli kjent med hverandre, og det er alt jeg kan si nå, sa Paris den gang ifølge OK! Magazine.

Om kjæresteryktene mellom Ronaldo og Shayk skulle stemme, er det ikke sikkert stjernen får lov til å ha særlig kontakt med henne mens verdensmesterskapet pågår. Hva slags regler Portugal-stjernene må forholde seg til, vites ikke. Men til sammenligning får Brasils VM-stjerner kun lov til å bruke mobiltelefon og datamaskin to timer hver dag, for å holde kontakt med omverdenen.

For klubblaget Real Madrid er derimot situasjonen en helt annen. Lagets nye trener, Jose Mourinho, fortalte nylig at superstjernen får frie tøyler, og kan bortimot gjøre hva han selv ønsker på fritiden.

- Ingen kan kritisere ham dersom han er sammen med Paris Hilton på ferie eller kjøper seg en ny Ferrari. En som trener og spiller som ham, er fra en annen planet. Han er en historisk fotballspiller som bare mangler medaljer for å bli like stor som Pele, Maradona og Di Stefano, fortalte Mourinho i et intervju med The Independent.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hvem er VMs mest sexy spiller?