MER SORG?: Sandra Bullocks ektemann, Jesse James, var utro med fire kvinner. Nå risikerer skuespilleren mer sorg, og står i fare for å miste adoptivsønnen. Foto: Stella Pictures
MER SORG?: Sandra Bullocks ektemann, Jesse James, var utro med fire kvinner. Nå risikerer skuespilleren mer sorg, og står i fare for å miste adoptivsønnen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun kan miste babyen

Filmstjernen risikerer enda mer elendighet...

SEHER.NO: I slutten av april kom Sandra Bullock (45) ut med årets mest gledelige nyhet for hennes del. Hun hadde nemlig adoptert sønnen Louis. Etter ektemannen Jesse James' utroskapsskandale, virket alt mye bedre for skuespilleren.

Nå kan det derimot skje at Bullock kan miste babyen. Det skriver OK! Magazine.

«Det er mulig. Sandra sier at hun og Jesse originalt begynte adopsjonsprosessen som et par. Dersom byrået eller den biologiske moren har noe i mot at Louis blir oppdratt av en singel mor, kan adopsjonen bli kansellert», skriver bladet.

- Den biologiske moren kan si: «Vent nå litt, dette er ikke hva jeg skrev under på, og jeg ønsker å trekke tilbake avgjørelsen», sier en advokat ifølge magasinet.

- Louis er bare helt perfekt, det er den eneste måten jeg kan beskrive ham på. Det føles som om han alltid har vært en del av våre liv, sa Bullock til People Magazine.

Nå lurer mange på hvordan hun klarte å holde adopsjonen hemmelig gjennom flere måneder.

- Sandra er en usedvanlig privat person, så det var ikke vanskelig for henne i det hele tatt å ikke fortelle noen om Louis. Hun deler kun detaljer om hennes eget liv med en liten sirkel, blant annet hennes søster Gesine, og selvsagt hennes talsperson. Etter at nyheten om Jesses utroskap kom ut, var hun veldig redd for at han skulle si noe, men heldigvis hold han munnen lukket.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå avslører hun den hemmelige adopsjonen