- Hun kan ha tatt en overdose

Rettsmedisinerens siste rapport avslører nye detaljer rundt Whitney Houstons død.

FANT KOKAIN: I en ny rapport om Whitney Houstons dødsfall kommer det frem at politiet fant kokain på sangerens hotellrom.  Foto: All Over Press
FANT KOKAIN: I en ny rapport om Whitney Houstons dødsfall kommer det frem at politiet fant kokain på sangerens hotellrom. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange rykter og spekulasjoner har svirret på internett og i mediene etter Whitney Houstons tragiske død 11. februar, da sangeren ble funnet livløs i badekaret på sitt hotellrom i Los Angeles, kun timer før hun skulle være med på en Grammy-fest.

Nylig ble det klart at Houston druknet i sitt badekar på Beverly Hilton Hotellet i Los Angeles. Kokain og hjertefeil skal også ha vært medvirkende årsaker til dødsfallet.

Nå er rettsmedisinerens siste analyse i saken offentliggjort og den avslører nye detaljer rundt superstjernens tragiske bortgang. Ifølge TMZ gir analysen en detaljert beskrivelse av sangerens rom, slik det så ut da politibetjentene ankom.

Venner nær stjernen har tidligere sagt at de trodde noen skjulte narkotikabevis før politiet kom, men den nye analysen kaster et nytt lys over omstendighetene rundt dødsfallet.

- På en benk var det en liten skje med et hvitt, krystall-lignende stoff og et stykke hvit papir. I toppskuffen ble det funnet restene av et hvitt stoff og et speil. Det ble også funnet mer hvitt pulver på speilet, står det i rapporten.

Rapporten skriver også at 48-åringen slet med rusmisbruk i mange år. Whitney ble funnet med kokain, marijuana og andre medisiner  i blodet, og rettmedisineren skriver også at det er mulig hun tok en overdose.

- Hun tok muligens en overdose av et narkotisk stoff, reseptbelagt medisin og alkohol.

Sangeren skal ha blitt funnet på magen i badekaret og den offisielle dødsårsaken er fortsatt drukning. Det skal ikke ha vært tegn på noe kriminelt.
   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Whitneys siste rolle  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer