- Hun kan forvente seg noe romantisk

Slik feirer Stian Blipp og kjæresten Valentine’s Day.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag 14. februar er det Valentine’s Day. Den amerikanske tradisjonen med å gjøre noe romantisk denne datoen har for lengst fått fotfeste i Norge.

Seoghør.no tok en snakk med norske kjendiser om deres Valentines-planer under Costume Awards. Se videointervjuene øverst i saken!

TV2-programleder Stian Blipp er travelt opptatt med innspilling av «Mitt Dansecrew». Likevel tok han seg tid til å motta prisen for «Best kledde mann» under prisutdelingen. Kjæresten Jamina Iversen var til stede i salen, men ville ikke posere for fotografene sammen med kjæresten.

– Hun synes ikke det er like gøy som meg foran presseveggen. Jeg elsker å stå på rød løper. Hun liker det ikke like mye, smiler Blipp, som avslører at han har noen overraskelser opp i ermet før «Alle hjerters dag».

- Jeg er av den romantiske typen, så hun kan forvente seg noe …

UROMANTISK: Sondre Lerche og Linnéa Myhre feiret Valentinsdagen på IKEA i fjor.  Foto: Andreas Fadum
UROMANTISK: Sondre Lerche og Linnéa Myhre feiret Valentinsdagen på IKEA i fjor. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Forfatter og tidligere blogger Linnéa Myhre kom i tospann med artistkjæresten Sondre Lerche. Han opptrådte nylig på Spellemannprisen, der det ble spekulert i om han var full på scenen. Sist Valentines var de på møbelshopping sammen.

– Jeg pleier ikke feire Valentines. I fjor var jeg på IKEA med Sondre og kjøpte ny seng til han. Så det er ikke veldig viktig dato for meg. Men i fjor kom TV-serien «House of Cards» på den dagen, derfor jeg gledet meg til Valentines Day. Jeg er ikke av den romantiske typen, fastslår Linnéa i videoen du kan se øverst i saken.

Sondre Lerche avviser alkoholryktene:

Jenny Skavlan ble kåret til «Best kledde kvinne» under Costume Awards og ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad hadde tatt en pause fra dansetreninga for å heie på kona.

DOBBEL VINNER: Jenny Skavlan var kledd i kjærlighetens farge da hun mottok Costume-prisen for best kledde kvinne og beste Instagram. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
DOBBEL VINNER: Jenny Skavlan var kledd i kjærlighetens farge da hun mottok Costume-prisen for best kledde kvinne og beste Instagram. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

– Jeg har ingen Valentines-planer. Jeg er litt dårlig på romantiske ting. Jeg er dårlig på merkedager, men flinkere på hverdagsromantikk, forteller «Mitt Dansecrew»-deltageren til Seoghør.no.

- Det er jo deres første Valentines som gift?

- Er ikke det bare handelsstand-jippo? Okey, jeg er enig. Det kommer til å bli et press, og jeg kommer til å måtte gjøre noe, fastslår Thomas, som giftet seg med Jenny under en romantisk seremoni i mai i fjor.

LES MER: Live Nelvik: - Det så ut som ti katter hadde klort meg i ansiktet

SE ALLE ANTREKKENE PÅ COSTUME AWARDS HER:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer